Ako Spustiť Program Doctor Web

Obsah:

Ako Spustiť Program Doctor Web
Ako Spustiť Program Doctor Web

Video: Ako Spustiť Program Doctor Web

Video: Ako Spustiť Program Doctor Web
Video: Dr Web Cureit как скачать, настроить, проверить на вирусы? 2024, Apríl
Anonim

Antivírusový program Dr. Web sa často používa na kontrolu vírusov v počítači. Tento program môže pracovať ako v automatickom režime, tak podľa zadaných parametrov so zadanými objektmi. Výber konkrétnej verzie rozhrania Dr. Web pri jeho spustení a nastavenie potrebných parametrov pri skenovaní počítača vám umožní rýchlo a kvalifikovane využívať všetky funkcie tohto antivírusového programu.

Ako spustiť program Doctor Web
Ako spustiť program Doctor Web

Nevyhnutné

Počítač, disk s Dr. Web

Inštrukcie

Krok 1

Pred spustením antivírusového programu Doctor Web sa uistite, že je váš počítač zavedený z jednotky CD-ROM, kde sa nachádza disk s týmto programom, alebo z iného média, ktorého súčasťou je program Doctor Web.

Krok 2

Načítajte program a počkajte, kým sa na obrazovke zobrazí dialógové okno ponuky, v ktorom má používateľ možnosť zvoliť režim spustenia. Pomocou šípok na klávesnici vyberte jednu z možností spustenia a stlačte kláves Enter. Ak chcete spustiť verziu programu s grafickým rozhraním, vyberte obvyklý bootovací režim Dr. Web - CD. Vyberte Núdzový režim, aby ste spustili program príkazového riadku (skener konzoly). Ak sa chcete vyhnúť problémom s ACPI, vyberte Núdzový režim bez ACPI, ktorý zakáže ACPI a nainštaluje rozhranie príkazového riadku.

Krok 3

Ak chcete zrušiť spustenie antivírusového programu z média, kliknite na položku Local HDD (Lokálny pevný disk), čo umožní zavedenie počítača z pevného disku.

Krok 4

Spustenie kontroly súborového systému počítača závisí od rozhrania nainštalovaného antivírusového programu. S grafickým rozhraním sa skener automaticky spustí po načítaní grafického shellu. Ak chcete spustiť skenovanie ďalších verzií programu, kliknite na ikonu na ploche alebo na kláves s obrázkom zeleného trojuholníka, ktorý sa nachádza v pravej časti hlavného okna programu pod logom Dr. Web.

Krok 5

Predvolene sa prehľadávajú všetky adresáre a podadresáre všetkých jednotiek. Ak chcete pridať jednotlivé objekty do zoznamu skenovaných, vyberte požadované súbory v prehľadávači umiestnenom vľavo v okne programu a stlačte kláves Vložiť. Pomocou klávesu Delete odstránite objekty zo zoznamu. Po dokončení výberu kliknite na tlačidlo OK.

Krok 6

Proces skenovania spustíte kliknutím na tlačidlo Štart, ktoré sa automaticky zmení na tlačidlo Zastaviť.

Odporúča: