Ako Odstrániť Skryté Vírusy

Obsah:

Ako Odstrániť Skryté Vírusy
Ako Odstrániť Skryté Vírusy

Video: Ako Odstrániť Skryté Vírusy

Video: Ako Odstrániť Skryté Vírusy
Video: Как УДАЛИТЬ ВИРУС с Android телефона навсегда 100%! Вирусы на Андроид Телефоне УДАЛИТЬ с Смартфона! 2024, Smieť
Anonim

Mnoho malvérov a vírusov sa neprejavuje okamžite, ale postupne sa šíria po celom systéme. Volajú sa skryté. Aby ste sa s nimi vyrovnali, musíte nezávisle skontrolovať systém antivírusom.

Ako odstrániť skryté vírusy
Ako odstrániť skryté vírusy

Inštrukcie

Krok 1

Trójske kone a spyvérové vírusy sa môžu vo vašom systéme nachádzať bez toho, aby dlho vykazovali známky. Ak sa vám zdá, že systém nefunguje stabilne a váš antivírus nijako nereaguje, aktualizujte si antivírusový softvér cez internet.

Krok 2

Ak si všimnete, že súbory miznú alebo k nim nemáte prístup, je to znak skrytého škodlivého softvéru. Umiestnite tento súbor do karantény vo vašom antivíruse. Tento objekt skontroluje technická podpora a ak nebude hroziť nebezpečenstvo, bude odstránený z karantény.

Krok 3

Spustite antivírus. Povoľte úplnú kontrolu systému na prítomnosť vírusov a trójskych koní. Nastavte stupeň overenia na „hlboký“. Vyberte oblasť virtuálneho disku, kde sa nachádza váš operačný systém. Táto kontrola môže trvať niekoľko hodín. Neklikajte na tlačidlo Zrušiť.

Krok 4

Ak chcete zaobchádzať so skrytými vírusmi, ktoré váš antivírus nezistí, musíte vykonať obnovenie systému. Prejdite na „Štart“- „Všetky programy“- „Štandardné“- „Systémové nástroje“a kliknite na odkaz „Obnovenie systému“. Začiarknite políčko vedľa možnosti „Obnoviť do predchádzajúceho stavu“. Zadajte bod vrátenia a kliknite na OK. Po dokončení obnovy systému bude skrytý vírus odstránený.

Krok 5

Ak chcete čeliť skrytým vírusom, stiahnite si bezplatné jednorazové antivírusové programy (https://download.geo.drweb.com/pub/drweb/livecd/drweb-livecd-600.iso). Napálte na prázdny disk a vložte do jednotky osobného počítača. Tento program prehľadá váš počítač a odstráni skryté vírusy a trójske kone.

Odporúča: