Koľko Stojí Najlacnejší Tablet

Obsah:

Koľko Stojí Najlacnejší Tablet
Koľko Stojí Najlacnejší Tablet

Video: Koľko Stojí Najlacnejší Tablet

Video: Koľko Stojí Najlacnejší Tablet
Video: Тимати - SSL (Сколько стоит любовь) (official video) 2024, Apríl
Anonim

Počítače Tablet PC sú každým dňom čoraz populárnejšie. Obrovský dopyt po nich, ktorý potvrdzuje právne predpisy o trhu, vedie k množstvu ponúk od rôznych výrobcov. Okrem toho na potešenie spotrebiteľa cena tohto produktu predvídateľne klesá. Teraz je čas odpovedať na otázku, ktorý tablet je dnes najlacnejší.

Koľko stojí najlacnejší tablet
Koľko stojí najlacnejší tablet

Všeobecný prehľad trhu

Logika diktuje, že v prvom rade by sa malo pozerať na najlacnejšiu cenu od čínskych výrobcov. A skutočne je. Najlacnejším tabletom dostupným na trhu je dnes čínsky iconBIT NetTAB SKY LE (NT-0704S). V priemere v Rusku stojí tento produkt od 2 300 do 2 600 rubľov.

Model nemá žiadne špeciálne zvončeky a píšťalky. V skutočnosti ide o obyčajný tabletový počítač spred dvoch rokov, ktorého analógy sa potom predávali za 15 000 rubľov.

7-palcová HD obrazovka s rozlíšením 1024 x 600 pixelov, dvojjadrový procesor ARM Cortex-A7 (rýchlosť 1,2 GHz). Dekodér GPU FullHD 1080p s technológiou ARM NEON. Tablet má G-senzor a podporu sietí Wi-Fi 802.11b / g / n (o podpore 3G sa nič nehovorí). Množstvo RAM sa niekomu môže zdať veľmi malé - iba 512 MB a vstavaná flash pamäť - 4 GB (aj keď pomocou microSD môžete tabletu poskytnúť ďalších 32 GB).

Takéto vlastnosti znamenajú, že hranie moderných hračiek na tomto tablete pravdepodobne nebude fungovať (znateľne sa spomalia), ale tento model je celkom vhodný na surfovanie po internete, počúvanie hudby, sledovanie videa, čítanie elektronických kníh a používanie kancelárskych programov.

Ikona iconBIT NetTAB SKY LE má ešte niekoľko ďalších vymožeností: 2 zabudované kamery - hlavnú s rýchlosťou 2 Mp a prednú s rýchlosťou 0,3 Mp, prítomnosť USB konektora s technológiou OTG

Technológia OTG vám umožňuje pripojiť klávesnice, myši, flash karty a ďalšie zariadenia USB prostredníctvom adaptéra.

OS Google Android 4.2 (Jelly Bean).

Koľko stojí najlacnejší značkový tablet?

Ak pochybujete o kvalite čínskeho výrobcu a chcete si kúpiť dobrý značkový tablet, môžete odporučiť Amazon Kindle Fire. V súčasnosti stojí tento tabletový počítač od 2 600 do 2 800 rubľov - je tiež celkom lacný, dokonca aj v porovnaní s čínskym náprotivkom, o ktorom sme hovorili vyššie.

Najlacnejší spôsob nákupu Amazon Kindle Fire je zo zahraničných trhovísk Amazon alebo Ebay.

Na základe ceny sa dá predpokladať, že Amazon Kindle Fire má podobný účel ako čínsky. A tak to je. Tabletový počítač je čisto funkčný. Potvrdzuje to 7-palcová obrazovka HD s rovnakým rozlíšením 1024 x 600 pixelov, rovnakým dvojjadrovým procesorom Texas Instruments OMAP 4 a rovnakými 512 MB RAM.

Okrem toho je však Amazon Kindle Fire úzko integrovaný s rôznymi službami Amazon (ktoré nemusia byť pre Rusov obzvlášť relevantné). Tablet podporuje multi-touch. Vstavaná pamäť je dvakrát väčšia ako 8 GB. Operačný systém - Google Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Odporúča: