Koľko Stojí PS3 V Rusku?

Koľko Stojí PS3 V Rusku?
Koľko Stojí PS3 V Rusku?

Video: Koľko Stojí PS3 V Rusku?

Video: Koľko Stojí PS3 V Rusku?
Video: Ruská BABKA-žobráčka-Zákazané VIDEO V RUSKU 2024, Apríl
Anonim

PlayStation 3 alebo PS3 je treťou konzolou spoločnosti Sony, ktorá je siedmou generáciou moderných herných konzol. Celosvetovo sa už predalo viac ako 70 miliónov set-top boxov a toto číslo stále rastie. Dnes si povieme niečo o nákladoch na túto jednotku.

Koľko stojí PS3 v Rusku?
Koľko stojí PS3 v Rusku?

Koľko stojí PlayStation 3 Slim?

Cenové rozpätie, rovnako ako v prípade konzoly Xbox 360 a akejkoľvek inej elektroniky, je veľké. Opäť opakujem, že všetko závisí od obchodu, vybavenia a dostupnosti ďalších dielov. Napríklad Sony PlayStation 3 Slim 160GB je možné kúpiť od 9 390 do 18 225 rubľov. Veľkosť pevného disku je tiež veľmi dôležitá, ak si vezmete nie 160 GB, ale napríklad už napríklad 250, cena stúpne o pár tisíc. Môže sa stať, že potrebujete „hard“s 500 GB priestoru. Tu môžete bezpečne pridať ďalších pár tisíc rubľov.

Bez ohľadu na to, ako uhádnete, priemerná cena PlayStation 3 je stále 13 490 rubľov. Práve v tejto konfigurácii sa PS3 berie najčastejšie. Pre túto konzolu, ako som už popísal v článku s Kinectom pre Xbox 360, si môžete kúpiť aj PS Move. Toto je niečo ako kinekt, len vy ho musíte držať. Mimochodom! Nezabudnite tiež na ďalšie joysticky a exkluzívne hry pre konzolu.

Z týchto videohier, ktoré vychádzajú exkluzívne pre PlayStation 3, radím také novinky ako: The Last of Us, Beyond: Two Souls, Uncharted 3: Drake's Deception, Dust 514, Resistance 3, Gran Turismo 5, Gran Turismo 6, God of War: Ascension, Twisted Metal, Ace Combat Infinity, Rain and Ratchet & Clank: Into the Nexus. Toto sú možno najzaujímavejšie nedávno vydané exkluzívne produkty. Pre nich sa určite oplatí kúpiť PS3!

Odporúča: