Ako Inštalovať Aplikácie Na čínsky IPhone

Obsah:

Ako Inštalovať Aplikácie Na čínsky IPhone
Ako Inštalovať Aplikácie Na čínsky IPhone

Video: Ako Inštalovať Aplikácie Na čínsky IPhone

Video: Ako Inštalovať Aplikácie Na čínsky IPhone
Video: Ako prepojiť smartfón s TV 2024, Apríl
Anonim

Čínske modely telefónov sú napriek relatívne nízkej kvalite čoraz bežnejšie. Okrem vonkajšej podobnosti nemá čínsky iPhone s pôvodným telefónom nič spoločné. Inštalačný proces je tiež veľmi odlišný: čínske zariadenie nie je kompatibilné s AppStore a iTunes.

Ako inštalovať aplikácie na čínsky iPhone
Ako inštalovať aplikácie na čínsky iPhone

Je to nevyhnutné

  • - kábel na pripojenie k počítaču alebo čítačke kariet;
  • stiahnutá java aplikácia -

Inštrukcie

Krok 1

Najskôr sa uistite, či váš telefón podporuje jazyk Java. Ak to chcete urobiť, choďte do ponuky a skontrolujte položku „Java applications“alebo použite špecifikáciu výrobcu (návod na použitie alebo iná technická dokumentácia). Odpoveď nájdete na rôznych fórach venovaných čínskym telefónom.

Krok 2

Pripojte telefón k počítaču pomocou kábla alebo pomocou čítačky kariet v počítači. Po pripojení pomocou kábla vyberte v telefóne možnosť „Veľkokapacitné zariadenie“alebo „USB disk“. Stiahnutú aplikáciu presuniete do ľubovoľného priečinka zariadenia jednoduchým kopírovaním alebo presunutím.

Krok 3

Po odstránení aplikácie odpojte kábel od zariadenia. Otvorte "Správca súborov" ("Správa súborov"). Prejdite do adresára, do ktorého ste stiahli požadované programy.

Krok 4

Stiahnutý súbor otvoríte jednoduchým kliknutím. V zobrazenej ponuke kliknite na tlačidlo „Inštalovať“. Ak takáto položka neexistuje, telefón stále nepodporuje spúšťanie aplikácií Java.

Krok 5

Inštalácia aplikácie sa začne. Vyberte požadované umiestnenie programu (pamäť telefónu alebo karta Flash).

Krok 6

Po inštalácii sa aplikácia zobrazí v príslušnej ponuke Java.

Krok 7

Pre aplikácie vyžadujúce internet nakonfigurujte príslušné sieťové nastavenia. Nachádzajú sa v sekcii „Java“a dajú sa ľahko konfigurovať, čo závisí od modelu iPhone.

Odporúča: