Ako Napáliť Disk DVD Pomocou Nero 6

Obsah:

Ako Napáliť Disk DVD Pomocou Nero 6
Ako Napáliť Disk DVD Pomocou Nero 6

Video: Ako Napáliť Disk DVD Pomocou Nero 6

Video: Ako Napáliť Disk DVD Pomocou Nero 6
Video: Запись CD/DVD дисков в программе NERO 2024, Smieť
Anonim

Nero je jednou z najjednoduchšie použiteľných aplikácií na strihanie videa. Tento softvér je navrhnutý na napaľovanie diskov CD, DVD a dokonca sa používa ako prezentácia alebo filmový editor. Ak chcete napáliť alebo „vytrhnúť“projekt DVD-Video, môžete tak urobiť za pár minút.

Ako napáliť disk DVD pomocou Nero 6
Ako napáliť disk DVD pomocou Nero 6

Inštrukcie

Krok 1

Otvorte Nero a kliknite na tlačidlo DVD v hornej časti obrazovky. Ďalšou možnosťou je CD alebo CD. Kliknite na ikonu Fotky a videá pre vaše fotografie a film. Vyberte možnosť Vytvoriť vlastné DVD-Video. Počkajte, kým sa program nezačne sťahovať. Týmto sa automaticky vytvorí nový projekt.

Krok 2

Pridajte do svojho projektu video tak, že ho skopírujete a prilepíte do programu alebo kliknutím na odkaz v ponuke „Pridať video súbory“. Pomocou špeciálneho pruhu v dolnej časti obrazovky uvidíte, koľko dát má vaše DVD celkovo. Ak je dostatok miesta, zobrazí sa modrý indikátor. Ak je však DVD plné, zmení sa na červenú.

Krok 3

Kliknutím na tlačidlo „Vytvoriť scénu“nastavíte vlastné rozdelenie filmu na scény. Ak chcete, aby to program robil automaticky, kliknite na ikonu Viac a potom začiarknite políčko Automaticky vytvárať scény.

Krok 4

Kliknutím na tlačidlo „Ďalej“vytvoríte ponuku filmu. V názve vyplňte požadované informácie, ako napríklad názov filmu alebo „Moje DVD“. Vyberte pozadie DVD na pravej strane. Program už obsahuje predvolené pozadia, ktoré zahŕňajú kategórie ako Udalosti a Príroda, ale môžete tiež importovať ľubovoľný obrázok podľa vášho výberu.

Krok 5

V hlavnom menu kliknite na „DVD Preview“. Určte možnosť použitia diaľkového ovládača na posúvanie ponuky, prehrávanie videa a navigáciu DVD.

Krok 6

Kliknutím na Ďalej urobíte konečný výber záznamu. Vložte disk DVD do jednotky a kliknite na tlačidlo Napáliť. Program najskôr urobí všetky videosúbory kompatibilnými s DVD a potom ich automaticky vypáli na disk. Po dokončení procesu sa disk DVD vysunie zo slotu počítača.

Odporúča: