Ako Napáliť Disk Mp3 Na Prehrávač Mp3

Obsah:

Ako Napáliť Disk Mp3 Na Prehrávač Mp3
Ako Napáliť Disk Mp3 Na Prehrávač Mp3

Video: Ako Napáliť Disk Mp3 Na Prehrávač Mp3

Video: Ako Napáliť Disk Mp3 Na Prehrávač Mp3
Video: Аудио MP3 плеер - плата за 72 рубля из Китая 2024, Smieť
Anonim

Používanie prehrávača mp3 je najpohodlnejším spôsobom počúvania hudby kdekoľvek a kedykoľvek. Napriek svojej kompaktnej veľkosti môžete načítať veľké množstvo zvukových súborov, ktoré sú obmedzené iba kapacitou zariadenia. Ak chcete kopírovať súbory z disku do prehrávača, musíte vykonať niekoľko krokov.

Ako napáliť disk mp3 na prehrávač mp3
Ako napáliť disk mp3 na prehrávač mp3

Inštrukcie

Krok 1

Najskôr pripojte prehrávač k počítaču. Môžete to urobiť pomocou dodávaného kábla USB. Ak používate ipod, budete si musieť stiahnuť itunes z apple.com. Toto je program potrebný na synchronizáciu prehrávača s počítačom. Inak všetko, čo musíte urobiť, je pripojiť prehrávač k počítaču. Operačný systém rozpozná prehrávač ako vymeniteľný pevný disk, na ktorý potom môžete presunúť vybrané zvukové súbory.

Krok 2

Vložte CD do počítača. Ak používate bežné CD, budete musieť skladby skopírovať do počítača pomocou programu Windows Media Player alebo Audo Grabber. Program Audio Grabber poskytuje vyššiu kvalitu kompresie zvuku, takže je lepšie ho použiť. Po skontrolovaní, či sa CD začalo, otvorte AudiO Grabber a vyberte všetky stopy na CD. Kódujte do mp3 v najvyššej kvalite - týmto spôsobom sa súčasne vyhnete možným problémom s prehrávaním formátu a zachováte väčšinu zvuku. Ak používate jednoduchý disk mp3, stačí skopírovať priečinok mp3 do pamäte počítača.

Krok 3

Pri kopírovaní hudby do prehrávača mp3 sa odporúča mierne zvýšiť hlasitosť zvukových súborov. Pravda je, že prehrávač nemusí mať dostatok energie na pohodlné počúvanie. Tento problém môže napraviť zvýšenie úrovne hlasitosti najmenej o päť percent. Stiahnite a nainštalujte si program Mp3Gain. Vložte všetky stopy, ktoré sa majú kopírovať, do pracovnej oblasti programu a potom zvýšte ich hlasitosť až na 105 dB. Uistite sa, že výstupné stopy sú euforické, a potom ich skopírujte do prehrávača. Ak používate prehrávač Apple, vykonajte túto operáciu pomocou programu itunes. Vo všetkých ostatných prípadoch jednoducho skopírujte údaje na vymeniteľný disk, ako bol definovaný váš prehrávač.

Odporúča: