Ako Aktualizovať Vírusové Databázy Bez Internetu

Obsah:

Ako Aktualizovať Vírusové Databázy Bez Internetu
Ako Aktualizovať Vírusové Databázy Bez Internetu

Video: Ako Aktualizovať Vírusové Databázy Bez Internetu

Video: Ako Aktualizovať Vírusové Databázy Bez Internetu
Video: Elasyc - Pripojenie systému na naše testovacie databázy. 2024, Smieť
Anonim

Ak váš počítač nie je pripojený k internetu, neznamená to, že ho môžete nechať nechránený. Antivírus musí byť na ňom prítomný rovnako povinne ako operačný systém. Tento antivírus je navyše potrebné pravidelne aktualizovať.

Ako aktualizovať vírusové databázy bez internetu
Ako aktualizovať vírusové databázy bez internetu

Inštrukcie

Krok 1

Stiahnite si antivírusové databázy z Internetu do iného počítača. Skopírujte ich na USB kľúč. Potom ich skopírujte do počítača, na ktorom chcete aktualizovať vírusové databázy. Otvorte antivírus. Prejdite do ponuky aktualizácií. Zadajte cestu k skopírovaným databázam. Ak sú na zips, určite ich rozbaľte. Po dokončení aktualizácie potvrďte zmeny. Reštartujte počítač.

Krok 2

Kúpte si licencovaný antivírusový disk na aktualizáciu vírusových databáz bez internetu. Nie je potrebné preinštalovať antivírus, aj keď pri zakúpení nového disku získate najnovšiu verziu programu, ktorá zohľadňuje a opravuje všetky nedostatky svojich predchodcov. Spustite antivírusový disk. Zobrazí sa okno automatického spustenia.

Krok 3

Vyberte akciu: „Aktualizovať antivírusové podpisové databázy“. Inštalačný program automaticky rozpozná nainštalovaný antivírus a potvrdí možnosť alebo nemožnosť jeho aktualizácie. Ak je aktualizácia možná, počkajte, kým sa dokončí inštalácia antivírusových databáz. Ukončite antivírusový program a reštartujte počítač.

Krok 4

Ak aktualizácia nie je možná, odinštalujte starú verziu antivírusu a nainštalujte novú, ktorú momentálne nie je potrebné aktualizovať.

Krok 5

Požiadajte o pomoc špecialistov na aktualizáciu antivírusových databáz bez internetu. S touto požiadavkou môžete kontaktovať obchod, kde ste počítač zakúpili, alebo autorizovaného predajcu antivírusového softvéru. Príde k vám domov odborník a bez problémov aktualizuje váš antivírus.

Krok 6

Nezabúdajte však, že budete musieť zaplatiť za jeho služby aj náklady na antivírusové databázy. Okrem toho si vopred dohodnite takúto službu, pretože je vhodné antivírus aktualizovať dva týždne pred dátumom vypršania platnosti aktuálnych databáz, a samozrejme v krajných prípadoch pred dňom ich vypršania.

Odporúča: