Ako Vytvoriť Aktualizačný Server Nod32

Obsah:

Ako Vytvoriť Aktualizačný Server Nod32
Ako Vytvoriť Aktualizačný Server Nod32

Video: Ako Vytvoriť Aktualizačný Server Nod32

Video: Ako Vytvoriť Aktualizačný Server Nod32
Video: Сервер бесплатных обновлений NOD32 в локальной сети 2024, Smieť
Anonim

Postup vytvorenia vášho vlastného aktualizačného servera ESET NOD32 alebo zrkadiel neznamená predbežnú štúdiu programovacích jazykov a je možné ho vykonať pomocou štandardných nástrojov Windows OS bez zapojenia ďalších programov.

Ako vytvoriť aktualizačný server nod32
Ako vytvoriť aktualizačný server nod32

Je to nevyhnutné

  • - licenčný súbor;
  • - ESET NOD32.

Inštrukcie

Krok 1

Stiahnite si licenčný súbor, ktorý je k dispozícii na stiahnutie na internete, do počítača a uložte ho kamkoľvek chcete. Tiež si stiahnite a nainštalujte ľubovoľnú verziu samotného ESET NOD32 do počítača.

Krok 2

Zavolajte do hlavnej ponuky systému kliknutím na tlačidlo „Štart“a prejdite na položku „Všetky programy“. Rozbaľte odkaz Príslušenstvo a spustite aplikáciu Prieskumník Windows. Postupujte podľa cesty drive_name: Program FilesESETESET NOD32 AntivirusLicense a umiestnite predtým uložený licenčný súbor do priečinka License.

Krok 3

Spustite aplikáciu ESET NOD32 a stlačením funkčného klávesu F5 otvorte dialógové okno s nastaveniami antivírusu. Rozbaľte odkaz Aktualizovať v strome panelov a kliknite na tlačidlo Nastavenia. V dialógovom okne, ktoré sa otvorí, použite možnosť „Rozšírené nastavenia“a znova kliknite na tlačidlo „Nastavenia“. V nasledujúcom dialógovom okne prejdite na kartu Zrkadlo a začiarknite políčko v riadku Vytvoriť aktualizáciu zrkadla.

Krok 4

Kliknite na tlačidlo „Priečinok“a zadajte úplnú cestu k požadovanému miestu na uloženie antivírusových databáz. Potvrďte uloženie zmien vykonaných kliknutím na OK a aktualizujte z oficiálneho webu ESET NOD32. Potom nakonfigurujte inú aplikáciu NOD32 na vytvorené zrkadlo. Ak to chcete urobiť, použite adresu https:// computer_ip_address: 2221 v poli „Aktualizovať servery“v okne antivírusových nastavení a svoju voľbu potvrďte kliknutím na tlačidlo „Pridať“. Vykonajte vykonané zmeny kliknutím na tlačidlo OK.

Krok 5

Upozorňujeme, že karta Zrkadlo v okne rozšírených nastavení sa zobrazuje, iba ak je v priečinku Licencia licenčný súbor. Bez tohto súboru je karta neaktívna, takže presunutie súboru lic do určeného priečinka je predpokladom úspechu postupu pri vytváraní vlastného aktualizačného servera NOD32.

Odporúča: