Ako Aktualizovať Nod32 Bez Internetu

Obsah:

Ako Aktualizovať Nod32 Bez Internetu
Ako Aktualizovať Nod32 Bez Internetu

Video: Ako Aktualizovať Nod32 Bez Internetu

Video: Ako Aktualizovať Nod32 Bez Internetu
Video: Как обновить антивирус ESET NOD32 НОД бесплатно 2024, Smieť
Anonim

Čerstvé antivírusové databázy sú predpokladom vysokej kvality fungovania antivírusového programu. Aj keď počítač nie je pripojený k internetu, vždy existuje možnosť jeho infikovania z jednotky flash, CD alebo prenosného pevného disku. Ako chránite tieto počítače? Mnoho antivírusových programov, vrátane „NOD32“, má schopnosť aktualizovať svoje databázy z offline zdrojov.

Vždy existuje šanca infikovať váš počítač vírusmi
Vždy existuje šanca infikovať váš počítač vírusmi

Nevyhnutné

USB kľúč na prenos antivírusových databáz, antivírusových databáz

Inštrukcie

Krok 1

Stiahnite si najnovšie antivírusové databázy do pamäte flash z ľubovoľného počítača pripojeného k internetu. Nie je ťažké nájsť aktualizované databázy - mnoho používateľov nahráva svoje archívy antivírusových databáz na servery zdieľajúce súbory. Uložte tento archív na jednotku USB flash a preneste ho do počítača, ktorého databázy je potrebné aktualizovať bez pripojenia na internet.

Krok 2

Rozbaľte archív do predtým vytvoreného priečinka, napríklad „C: / Bases“.

Krok 3

Otvorte Control Center NOD 32. V ponuke Aktualizácia vyberte možnosť Aktualizovať. Otvorí sa okno „Aktualizovať“. V okne, ktoré sa otvorí, kliknite na tlačidlo „Nastavenia“. Zobrazí sa okno „Konfigurovať automatické aktualizácie“. V tomto okne kliknite na tlačidlo „Servery“a „Pridať“. Zadajte cestu k priečinku, do ktorého ste rozbalili archív databázy NOD 32 „C: / BASES“. Kliknite na tlačidlo OK.

V okne „Konfigurovať automatické aktualizácie“v ponuke „Server“vyberte cestu, ktorú ste zadali „C: / BASES“. Kliknutím na tlačidlo „OK“zatvoríte okno nastavení automatickej aktualizácie.

Krok 4

Kliknite na tlačidlo Aktualizovať teraz v okne Aktualizácia. Počkajte, kým program aktualizuje svoje databázy. Po úspešnej aktualizácii vás o tom bude NOD 32 informovať. Pri aktualizácii databáz následne odstráňte všetky súbory z priečinka „C: / BASES“a rozbaľte archív do tohto priečinka. Potom nebudete musieť prekonfigurovať server, aby vykonal aktualizáciu, bude stačiť kliknúť na tlačidlo „Aktualizovať teraz“.

Odporúča: