Ako Vytvoriť Dokument V 1c Enterprise

Obsah:

Ako Vytvoriť Dokument V 1c Enterprise
Ako Vytvoriť Dokument V 1c Enterprise

Video: Ako Vytvoriť Dokument V 1c Enterprise

Video: Ako Vytvoriť Dokument V 1c Enterprise
Video: Покупка и продажа 1С Предприятие 8.2 2024, Apríl
Anonim

Program „1C: Enterprise“obsahuje všetko, čo veľká organizácia môže potrebovať na vedenie záznamov o obchodných transakciách: všetky typy dokumentov, niekoľko časopisov, adresáre protistrán a zamestnancov. Môžete tiež vytvoriť nový dokument na zadanie údajov do databázy.

Ako vytvoriť dokument v 1c Enterprise
Ako vytvoriť dokument v 1c Enterprise

Nevyhnutné

počítač

Inštrukcie

Krok 1

Otvorte program 1C: Enterprise v režime Konfigurátor. Ak to chcete urobiť, spustite zástupcu programu a v okne so zoznamom pripojených databáz v poli „V režime“prepnite na použitie pomocou „Konfigurátora“. Kliknutím na „ok“spustíte „Konfigurátor“. Hneď ako je táto možnosť v počítači aktivovaná, spustí sa malé okno programu.

Krok 2

V okne programu v režime „Konfigurátor“sa zobrazí hierarchia objektov. Nájdite pole „Dokumenty“a kliknite naň pravým tlačidlom myši. Kliknutím na tlačidlo „Pridať“spustíte postup pri vytváraní nového dokumentu. V okne vlastností nového dokumentu zadajte všetky potrebné parametre: jeho názov, dodávateľa a vytvorte tabuľkovú časť na zobrazenie alebo zadanie informácií. Upravte polia tabuľky v závislosti od údajov, ktoré chcete uviesť v novom dokumente.

Krok 3

Vytvorený dokument pridajte prostredníctvom položky ponuky „Prevádzky“, „Dokumenty“. V okne „Vybrať dokument“vyberte vytvorený objekt a potom zadajte nový dokument do formulára. Kliknite na „OK“a dokument sa zapíše do denníka programu. V databáze 1C: Enterprise môžete upravovať a upravovať akýkoľvek typ dokumentov. Ak vám povedzme obvyklá forma faktúry nevyhovuje, môžete v „Konfigurátore“upraviť množinu polí a typy vstupných údajov, uložiť nový dokument a použiť ho v budúcej práci ako obvykle.

Krok 4

Ako ukazuje prax, softvér „1C: Enterprise“vám umožňuje vytvárať rôzne databázy, ktoré je možné prenášať z jedného média na druhé aj zverejňovať na internete. Ak máte problémy s používaním tohto softvérového balíka, stiahnite si z internetu špeciálne elektronické pokyny, ktoré popisujú základné princípy práce s takýmito systémami.

Odporúča: