Ako Pridať Vray Materiály

Obsah:

Ako Pridať Vray Materiály
Ako Pridať Vray Materiály

Video: Ako Pridať Vray Materiály

Video: Ako Pridať Vray Materiály
Video: 3d max. Уроки 3ds Max. Vray материалы. Создание хлопка и шелка. Проект Ивана Никитина 2024, Apríl
Anonim

Program 3D MAX používa na vytváranie 3D obrázkov materiály vray. Tieto materiály môžu byť vytvorené nezávisle alebo stiahnuté z internetu, čo šetrí veľa času.

Ako pridať vray materiály
Ako pridať vray materiály

Inštrukcie

Krok 1

Pomocou ľubovoľného zdroja vyhľadávania, ktorý vám vyhovuje, vyhľadajte a stiahnite si materiály vray z Internetu. To nebude ťažké, pretože 3D Max je teraz veľmi populárny. V tomto ohľade existuje veľa materiálov vray, amatérskej produkcie aj od oficiálneho vývojára. Na základe typu inštalácie možno tieto materiály zhruba rozdeliť do dvoch kategórií: s inštalatérom a „holé“. Ak chcete pridať materiály vray pomocou inštalačného programu, na rozdiel od tých istých materiálov v čistej podobe nepotrebujete ďalší softvér. Po stiahnutí archívu s vray sa ho neponáhľajte rozbaliť, musíte urobiť nejaké kroky.

Krok 2

Vypnite antivírus. Je to nevyhnutné na to, aby sa archív s vray dal ľahko rozbaliť. Z nejakého dôvodu väčšina antivírusových programov považuje tento druh súborov za hrozbu pre počítač. Pred deaktiváciou antivírusu nezabudnite ukončiť svoje internetové pripojenie. Pretože deaktiváciou antivírusového programu urobíte svoj počítač bezbranným proti spyware a vírusovým útokom.

Krok 3

Rozbaľte archív so stiahnutými materiálmi. Ak je v archíve inštalačný program, spustite ho a nainštalujte materiály vray. Ak to chcete urobiť, stačí pravidelne kliknúť na tlačidlo „Ďalej“. Počkajte na dokončenie inštalácie.

Krok 4

Stiahnite si program GetYouWant z Internetu, ak máte „nahé“materiály vray. Nainštalujte si ho do osobného počítača a potom ho spustite. Zadajte cestu k súborom, ktoré si vyžadujú inštaláciu. Počkajte, kým sa vray pridá do knižnice 3D Max.

Krok 5

Spustite 3D editor. Stlačte kláves F10. Zobrazí sa okno so zoznamom všetkých dostupných materiálov vray. Medzi nimi nájdete aj tie, ktoré boli nedávno nainštalované. Vyberte ich zo zoznamu a začnite vytvárať.

Odporúča: