Aký Program Na Otváranie Súborov S Príponou Mdf

Obsah:

Aký Program Na Otváranie Súborov S Príponou Mdf
Aký Program Na Otváranie Súborov S Príponou Mdf

Video: Aký Program Na Otváranie Súborov S Príponou Mdf

Video: Aký Program Na Otváranie Súborov S Príponou Mdf
Video: Otvaranie suborov 2024, Smieť
Anonim

Začínajúci používatelia osobných počítačov môžu mať rôzne problémy spojené s prevádzkou počítača. Najpopulárnejším problémom je otváranie neštandardných súborov.

Aký program na otváranie súborov s príponou mdf
Aký program na otváranie súborov s príponou mdf

Používateľ, ktorý pracuje s osobným počítačom niekoľko rokov, môže ľahko vyriešiť problém s otváraním súborov s príponou MDF, ale začiatočník nebude môcť problém vyriešiť bez výzvy. Súbory vo formáte MDF - obraz disku. Obrazy diskov sa používajú veľmi pohodlne, pretože nie je potrebné hľadať krabicu s diskom, ukladať ju atď. Obrázok samozrejme v počítači zaberie určité miesto, ale stále je to oveľa pohodlnejšie. Užívateľ môže tento obrázok kedykoľvek ľahko použiť.

Predĺženie MDF

Ako bolo uvedené vyššie, MDF je obraz disku CD alebo DVD, ale okrem toho môže byť súbor v tomto formáte tiež databázou MS SQL Server. Je potrebné poznamenať, že zvyčajne spolu so súbormi vo formáte MDF často nájdete aj súbory s príponou ISO alebo MDS. Tieto prípony tiež naznačujú, že súbor je obrazom disku. Dnes existuje veľa rôznych programov, pomocou ktorých môže používateľ osobného počítača otvoriť súbor s príponou MDF. Hlavnou výhodou takýchto programov je, že sú úplne zadarmo.

Ako otvoriť formát súboru MDF?

Najpopulárnejším programom, ktorý umožňuje používateľom počítačov otvárať súbory vo formáte MDF, je Daemon Tools. V súčasnosti existujú rôzne verzie tohto softvéru. Daemon Tools Lite je úplne bezplatná verzia programu, vďaka ktorej môže užívateľ ľahko pripojiť obraz disku na virtuálnu jednotku. Aby bolo možné používať Daemon Tools Lite, musí si užívateľ PC iba stiahnuť a nainštalovať. Potom musíte vybrať súbor vo formáte MDF a pripojiť ho na virtuálnu jednotku. Samotný program sa objavil už dávno a používa ho takmer každý.

Veľmi dobrým programom je Alkohol 52%. Princíp práce s programom Alkohol 52% je absolútne identický s programom Daemon Tools Lite. Pomocou tohto softvéru môže používateľ tiež pripájať súbory vo formáte MDF na virtuálne disky. Hlavný rozdiel tohto programu je v tom, že má funkciu napaľovania diskov z obrázka. Tento softvér je tiež distribuovaný bezplatne.

Je potrebné poznamenať, že je dosť ľahké používať všetky vyššie uvedené programy. Ich rozhranie je jednoduché a pohodlné súčasne, čo znamená, že ich môže používať aj začiatočník.

Odporúča: