Ako Vytvoriť Elektronický Katalóg

Obsah:

Ako Vytvoriť Elektronický Katalóg
Ako Vytvoriť Elektronický Katalóg

Video: Ako Vytvoriť Elektronický Katalóg

Video: Ako Vytvoriť Elektronický Katalóg
Video: RECENZIA KATALÓGU „Benefit Plus“ Oriflame č. 13-2021 2024, Apríl
Anonim

Elektronický katalóg je primárne potrebný na usporiadanie veľkého množstva informácií. Umožní vám to rozdeliť údaje do skupín, čo výrazne uľahčí prístup k nim a hľadanie potrebných informácií.

Ako vytvoriť elektronický katalóg
Ako vytvoriť elektronický katalóg

Inštrukcie

Krok 1

Rozhodnite sa, na čo potrebujete elektronický katalóg. Ak chcete zvýšiť citačný index viacerých stránok umiestnením odkazov na ne v adresári s jeho následnou registráciou, potrebujete taký druh elektronických adresárov, ako je adresár odkazov. Pokiaľ ide o elektronický katalóg pre internetový obchod, potom bude jeho typ a spôsob tvorby odlišný.

Krok 2

Podľa pokynov uvedených nižšie vytvorte adresár elektronických odkazov. Rozhodujte o predmete katalógu, ako aj priamo o jeho nadpisoch. Vyvinúť jeho dizajn. Čo sa týka dizajnu, môžete to urobiť sami pomocou rôznych grafických editorov, alebo môžete ušetriť čas a zveriť tento obchod inému špecialistovi, čím sa môžete sústrediť priamo na podstatu katalógu.

Krok 3

Nájdite hosting a doménu, ktorá podporuje phph a mysql. Venujte pozornosť úrovni domény. Ak chcete dosiahnuť vysoký citačný index, vyskúšajte, že úroveň nebola nižšia ako prvá. Na vytvorenie elektronického katalógu použite špeciálne programy. K dispozícii sú platené aj bezplatné aplikácie.

Krok 4

Ak ovládate programovanie webu, môžete si sami napísať kód do elektronického katalógu, čo však môže byť dosť náročné na čas. Keď bude elektronický katalóg pripravený, nezabudnite ho zaregistrovať v databáze elektronických katalógov. Umožní vám to posielať poštu na rôzne stránky, aby ste ich neskôr mohli zahrnúť do svojho katalógu.

Krok 5

Sledujte prácu svojho elektronického katalógu alebo si na tento účel najmite moderátora. Vytvorenie elektronického katalógu zatiaľ nestačí; musíte ho pravidelne aktualizovať a udržiavať stabilnú prevádzku. Platí to najmä v prípade katalógov online obchodov.

Odporúča: