Ako Zastaviť Aktualizáciu Systému Windows

Obsah:

Ako Zastaviť Aktualizáciu Systému Windows
Ako Zastaviť Aktualizáciu Systému Windows

Video: Ako Zastaviť Aktualizáciu Systému Windows

Video: Ako Zastaviť Aktualizáciu Systému Windows
Video: Топ 5 скрытых полезных программ Windows 10 2024, Smieť
Anonim

Operačné systémy rodiny Windows majú službu „Automatické aktualizácie“. Niektorí používatelia zámerne deaktivujú funkciu aktualizácie systému z rôznych dôvodov: niekto nemá pripojenie na internet, niekto má pomalé pripojenie atď. Tak či onak, táto otázka zostáva relevantná deň čo deň.

Ako zastaviť aktualizáciu systému Windows
Ako zastaviť aktualizáciu systému Windows

Nevyhnutné

Zakážte službu „Automatické aktualizácie“

Inštrukcie

Krok 1

Automatické aktualizácie sa používajú na príjem dôležitých a dôležitých aktualizácií. Táto služba neaktualizuje verziu operačného systému, ale jeho súčasti. Ak máte internetové pripojenie a nejde o automatickú aktualizáciu, existuje riziko preniknutia škodlivých objektov do vášho počítača.

Krok 2

Ak chcete zmeniť parametre spustenia služby „Automatické aktualizácie“alebo jej úplnej deaktivácie, kliknite na tlačidlo „Štart“. V ponuke, ktorá sa otvorí, vyberte položku „Ovládací panel“.

Krok 3

Uvidíte okno, v ktorom môžete ovládať činnosť mnohých aplikácií a konfigurovať systém a jeho vzhľad. Vyhľadajte položku „Windows Update“a dvakrát kliknite na ikonu ľavým tlačidlom myši alebo stlačte kláves Enter.

Krok 4

V okne „Windows Update“, ktoré sa otvorí, vyhľadajte odkaz „Možnosti nastavenia“, ktorý sa nachádza na ľavej strane okna. Kliknutím na ňu prejdete na konfiguráciu nastavení aktualizácie.

Krok 5

Prejdite do sekcie Dôležité aktualizácie a vyberte možnosť Nekontrolovať aktualizácie (neodporúča sa). Ak nechcete dostávať oznámenia o nových aktualizáciách systému, zrušte začiarknutie políčok „Prijímať odporúčané aktualizácie“a „Povoliť všetkým používateľom inštalovať aktualizácie do tohto počítača“.

Krok 6

Zmeny použijete kliknutím na tlačidlo „OK“. Služba „Automatické aktualizácie“bola úplne zakázaná. Ak chcete obnoviť službu „Automatické aktualizácie“, postupujte podľa rovnakých krokov začiarknutím políčok vedľa položiek „Prijímať odporúčané aktualizácie“a „Povoliť všetkým používateľom inštalovať aktualizácie do tohto počítača“.

Krok 7

Všetky kroky v tejto príručke sú určené pre operačný systém Windows 7 (obdoba krokov v systéme Windows Vista).

Odporúča: