Ako Spustiť Aktualizáciu Windows XP

Obsah:

Ako Spustiť Aktualizáciu Windows XP
Ako Spustiť Aktualizáciu Windows XP

Video: Ako Spustiť Aktualizáciu Windows XP

Video: Ako Spustiť Aktualizáciu Windows XP
Video: Правильная запись WINDOWS XP на флэшку в 2К19 2024, Apríl
Anonim

Aj staršie systémy ako Windows XP je potrebné aktualizovať. Spoločnosť Microsoft stále udržiava svoj produkt, ktorý vyšiel asi pred desiatimi rokmi, a to aj napriek vývoju moderných systémov Windows Vista a Windows 7. Na spustenie tejto aktualizačnej služby potrebujete prístup na internet.

Ako spustiť aktualizáciu Windows XP
Ako spustiť aktualizáciu Windows XP

Je to nevyhnutné

  • - počítač;
  • - internet.

Inštrukcie

Krok 1

Kliknite na tlačidlo „Štart“a vyberte „Ovládací panel“. V ovládacom paneli vyhľadajte sekciu „Aktualizácia“. Táto časť obsahuje všetky nastavenia pre aktualizačnú službu Microsoft. Tieto nastavenia nájdete aj v okne vlastností „Tento počítač“na karte „Automatické aktualizácie“.

Krok 2

Nastavte možnosť režimu aktualizácie podľa vášho želania. Ak sa chcete sami rozhodnúť, ktoré aktualizácie si stiahnete, začiarknite políčko vedľa možnosti „Upozorniť, ale automaticky ich nestiahnete ani neinštalujete“. Táto voľba vám umožní šetriť internetový prenos a riadiť sťahovanie aktualizácií. Ak nemáte neobmedzený internet, aktualizácie si musíte stiahnuť až po potvrdení v systéme.

Krok 3

Kliknite na tlačidlo „OK“a počkajte, kým sa aktualizačná služba nadviaže spojenie s aktualizačným serverom Microsoft. Vo svojom podnikaní môžete pokračovať, pretože keď sa zobrazí príležitosť stiahnuť nové aktualizácie, zobrazí sa príslušná systémová správa. Prirodzene, v tejto chvíli musí byť pripojený internet.

Krok 4

Ľavým tlačidlom myši kliknite na systémovú správu o dostupnej aktualizácii. V okne, ktoré sa zobrazí, preskúmajte zoznam dostupných aktualizačných komponentov pre váš operačný systém a začiarknite políčka podľa vášho výberu. Kliknite na tlačidlo „OK“a počkajte, kým sa aktualizácie stiahnu a nainštalujú.

Krok 5

Niektoré aktualizácie sa inštalujú, keď je počítač vypnutý. V tomto okamihu vás operačný systém upozorní na proces inštalácie a požiada vás, aby ste počítač neprerušovali. Počkajte na dokončenie inštalácie, pretože vynútené vypnutie môže spôsobiť zlyhanie systému. Pravidelne aktualizujte nastavenia operačného systému tak, aby nenastali problémy s inštaláciou nových hier alebo rôznych programov.

Odporúča: