Ako Nainštalovať Polčas Rozpadu

Obsah:

Ako Nainštalovať Polčas Rozpadu
Ako Nainštalovať Polčas Rozpadu

Video: Ako Nainštalovať Polčas Rozpadu

Video: Ako Nainštalovať Polčas Rozpadu
Video: "All these days" Polcas rozpadu 2024, Smieť
Anonim

Half Life je jednou z najslávnejších akčných sérií, ktorú vydal tím Valve. Hra sa inštaluje štandardným spôsobom pomocou obrazu CD stiahnutého z inštalačného súboru Internetu alebo prostredníctvom funkcií služby Steam.

Ako nainštalovať polčas rozpadu
Ako nainštalovať polčas rozpadu

Inštrukcie

Krok 1

Ak chcete nainštalovať Half Life, musíte spustiť inštalačný súbor hry. Za týmto účelom vložte disk do jednotky počítača a počkajte, kým sa spustí automatická ponuka na výber možností inštalácie. Ak sa ponuka nezobrazí automaticky, otvorte „Štart“- „Počítač“a dvakrát kliknite na názov vašej jednotky. Inštalátor spustíte dvojitým kliknutím na súbor Setup.exe.

Krok 2

Ak nemáte disk s hrou na spustenie inštalácie, stiahnite si inštalačný súbor z Internetu, kde tiež nájdete veľa úprav tejto hry alebo ďalšie balíčky na inštaláciu rozšírení a úprav. Stiahnite si požadovaný súbor a spustite ho dvojitým kliknutím na ľavé tlačidlo myši.

Krok 3

V prípade, že ste si stiahli kópiu hry vo formáte.iso, budete musieť pripojiť jej obraz v systéme ako virtuálne médium. Za týmto účelom si stiahnite program Daemon Tools Lite a nainštalujte ho podľa pokynov inštalačného programu. Spustite program a kliknite na „Pridať disk“v hlavnej ponuke alebo prostredníctvom ikony na paneli Windows. Potom kliknite na aplikáciu vytvorenú na virtuálnej jednotke a zadajte cestu k obrazovému súboru hry. Ak boli všetky akcie vykonané správne, zobrazí sa ponuka inštalácie hry.

Krok 4

V okne inštalačného programu kliknite na tlačidlo „Ďalej“. Na nasledujúcej obrazovke sa zobrazí výzva na výber adresára na inštaláciu. Ak je to potrebné, pomocou tlačidla „Prehľadávať“vyberte ľubovoľný priečinok, do ktorého chcete prevziať všetky súbory s hrami. Kliknite na tlačidlo „Ďalej“a začiarknite políčko vedľa položky „Vytvoriť ikonu na ploche“. Po vykonaní všetkých nastavení vyberte možnosť „Inštalovať“.

Krok 5

Počkajte, kým sa inštalácia hry nedokončí a nezobrazí sa príslušné upozornenie. Po dokončení inštalátora môžete hru spustiť pomocou zástupcu na ploche Half Life. Inštalácia je dokončená.

Krok 6

Pri inštalácii prostredníctvom služby Steam spustite klienta služby a choďte do obchodu s hrami. Do vyhľadávacieho panela zadajte Half Life, potom vyberte požadovaný herný balíček a kliknite na položku „Stiahnuť“. Počkajte na dokončenie procesu sťahovania a potom ho spustite vo svojej knižnici.

Odporúča: