Ako Nainštalovať Windows 7 Z USB Flash Disku

Obsah:

Ako Nainštalovať Windows 7 Z USB Flash Disku
Ako Nainštalovať Windows 7 Z USB Flash Disku

Video: Ako Nainštalovať Windows 7 Z USB Flash Disku

Video: Ako Nainštalovať Windows 7 Z USB Flash Disku
Video: Ako nainštalovať Windows 7 z USB/DVD 2024, Apríl
Anonim

Väčšina používateľov inštaluje operačný systém z diskových jednotiek. Táto metóda je najpohodlnejšia. Nanešťastie môžu nastať situácie, keď je tento proces fyzicky nemožné uskutočniť.

Ako nainštalovať Windows 7 z USB flash disku
Ako nainštalovať Windows 7 z USB flash disku

Je to nevyhnutné

  • - úložisko USB;
  • - počítač s jednotkou DVD;
  • - Windows 7 inštalačný disk.

Inštrukcie

Krok 1

Niektoré moderné mobilné počítače nemajú zabudovanú jednotku DVD. Ak nepoužívate diskové jednotky v každodennom živote, nemá zmysel kupovať si USB disk. Nainštalujte operačný systém z karty Flash.

Krok 2

Nájdite vhodný disk USB. Jeho veľkosť musí presahovať veľkosť archívu inštalačných súborov operačného systému. Zapnite počítač, z ktorého budete pripravovať jednotku USB flash. Pamätajte, že tento počítač musí mať jednotku DVD.

Krok 3

Pripojte USB kľúč. Teraz stlačte kombináciu klávesov Win + R. Týmto postupom sa otvorí ponuka Spustiť. Zadajte príkaz cmd a stlačte klávesy Shift, Ctrl a Enter. Ak používate účet správcu, stlačte kláves Enter.

Krok 4

Zistite, pod akým číslom je definovaná vaša jednotka flash. Vykonáte to tak, že postupne zadáte príkazy Disk Part a listdisk. V nasledujúcom popise sa predpokladá, že jednotke USB je priradené číslo 2.

Krok 5

Zadajte príkazy pod sebou. Oddeľte každú z nich stlačením klávesu Enter.

VYBERTE DISK 1

СLEAN

VYTVORTE PRIEČKU PRIMÁRNE

SEELIT PRIEČOK 1

ASTIVE

FORMÁT FS = NTFS QUIСK

PRIRADIŤ

VÝCHOD.

Krok 6

Pomocou poskytnutých príkazov ste jednotku naformátovali a vytvorili na nej aktívny bootovací oddiel. Vložte inštalačný disk s archívmi Windows 7 (Vista) do jednotky. Otvorte ponuku Tento počítač a skontrolujte písmeno jednotky a písmeno jednotky USB.

Krok 7

Na príkazovom riadku zadajte cd E: a cd boot. V tomto prípade je E písmeno jednotky. Zapíšte bootovacie súbory na USB flash disk. Vykonáte to zadaním príkazu bootsect.exe / NT 60 I:. Prirodzene, ja som písmeno USB disku.

Krok 8

Po dokončení opísaného algoritmu skopírujte celý obsah disku na jednotku USB flash. Pripojte jednotku USB k notebooku. Zapnite mobilný počítač a podržte stlačenú klávesu F2. Niekedy musíte stlačiť kláves F12, aby ste spustili ponuku rýchleho spustenia.

Krok 9

Vyberte z navrhovaných zariadení USB-HDD a nainštalujte operačný systém.

Odporúča: