Ako Nainštalovať Systém Z USB Flash Disku

Obsah:

Ako Nainštalovať Systém Z USB Flash Disku
Ako Nainštalovať Systém Z USB Flash Disku

Video: Ako Nainštalovať Systém Z USB Flash Disku

Video: Ako Nainštalovať Systém Z USB Flash Disku
Video: Jak nainstalovat Windows 10 z USB ?? [ 4K ] 2024, Apríl
Anonim

Mnoho používateľov sa už naučilo inštalovať operačný systém Windows pomocou známych zariadení: jednotky DVD a inštalačného disku so systémom. Bohužiaľ nie je vždy možné nainštalovať operačný systém z disku. Dôvodov môže byť veľa: pokazený disk, jeho absencia v súčasnosti alebo vôbec (hovoríme o netbookoch). Na vyriešenie tohto problému existuje jeden skvelý spôsob - inštalácia operačného systému z jednotky USB flash. Nevýhodou tejto metódy je, že potrebujete buď jednotku DVD na inom počítači alebo notebooku, alebo hotovú inštalačnú jednotku flash.

Ako nainštalovať systém z USB flash disku
Ako nainštalovať systém z USB flash disku

Nevyhnutné

  • Inštalačný disk systému Windows
  • USB flash karta

Inštrukcie

Krok 1

Táto metóda nie je vhodná pre počítače s relatívne starými verziami systému BIOS, pretože neboli navrhnuté na použitie zariadení USB pred spustením prostredia Windows. Vytvorte inštalačný USB kľúč. Za týmto účelom vložte disk so systémom Windows do jednotky ľubovoľného počítača alebo notebooku a jednotku USB flash do voľného slotu USB na rovnakom hardvéri. Vytvorte obraz disku ISO z operačného systému. Môžete to urobiť pomocou programov DeamonTools alebo Alchogol Soft.

Krok 2

Stiahnite si nástroj na stiahnutie USB / DVD systému Windows 7. Naformátujte si USB kľúč. Spustite program a podľa podrobných pokynov nainštalujte na svoj USB flash disk obraz operačného systému Windows 7.

Krok 3

Reštartujte počítač a na začiatku spustenia stlačte kláves Del, aby ste vstúpili do systému BIOS. Otvorte kartu Priorita bootovacieho zariadenia a urobte svoje zariadenie USB prvým v zozname.

Krok 4

Uložte zmeny a reštartujte počítač. Ďalej štandardným spôsobom nainštalujte operačný systém.

Odporúča: