Ako Odinštalovať Ovládač Creative

Obsah:

Ako Odinštalovať Ovládač Creative
Ako Odinštalovať Ovládač Creative

Video: Ako Odinštalovať Ovládač Creative

Video: Ako Odinštalovať Ovládač Creative
Video: Как удалить программы на Mac | Постоянное удаление приложения на Mac 2024, Apríl
Anonim

Creative je zvukový ovládač. Ak váš zvuk prestal hrať správne, môžete tento problém vyriešiť odinštalovaním a opätovnou inštaláciou aplikácie Creative. Možno budete musieť odstrániť, ak sa chystáte meniť zvukovú kartu. Pretože každý model zvukových kariet má svoje vlastné verzie ovládačov, musia sa príslušne odstrániť tie, ktoré sú nainštalované v predchádzajúcom modeli. Až potom môžete nainštalovať novú zvukovú kartu.

Ako odinštalovať ovládač Creative
Ako odinštalovať ovládač Creative

Nevyhnutné

  • - počítač;
  • - program Revo Uninstaller.

Inštrukcie

Krok 1

Existuje niekoľko spôsobov, ako odinštalovať tento ovládač. Prvou metódou je odinštalovanie pomocou štandardných nástrojov operačného systému. Kliknite na tlačidlo „Štart“a prejdite na „Ovládací panel“, kde musíte nájsť komponent „Pridať alebo odstrániť programy“. Otvor to. Teraz v zozname nainštalovaných programov vyhľadajte položku Creative. Ovládač sa môže volať Creative sound alebo live, ale musí byť prítomné slovo Creative. Teraz pre tento ovládač vyberte funkciu „Odinštalovať“. Pomocou „Sprievodcu“dokončite operáciu odstránenia a potom reštartujte počítač. Po reštartovaní počítača sa môže zobraziť upozornenie, že nie je nainštalovaný zvukový hardvér a prehrávanie zvuku nie je možné.

Krok 2

Pretože je tento ovládač nainštalovaný ako samostatný zvukový softvér, môžete ho odstrániť aj pomocou špeciálneho programu. Výhody odinštalovania pomocou programu: po prvé úplné odstránenie všetkých súčastí, ktoré po obvyklom odinštalovaní môžu zostať, a po druhé je to čistenie registra, ktoré je možné vykonať počas procesu odinštalovania. Stiahnite si program Revo Uninstaller (úplne zadarmo) z Internetu a nainštalujte ho do svojho počítača.

Krok 3

Spustite program. V okne, ktoré sa zobrazí, vyhľadajte ovládač. Kliknite na ňu pravým tlačidlom myši a zvoľte „Odstrániť“. Zobrazí sa okno Odstrániť režimy. Začiarknite políčko „Stredné“a pokračujte ďalej. Začne proces odinštalovania ovládača. Počkajte, kým sa zobrazí okno „Nájdené položky registra“. V tomto okne kliknite na príkaz „Vybrať všetko“a potom - „Odstrániť“. Postupujte ďalej. Ďalšie okno sa volá Zabudnuté súbory. Zopakujte postup, ktorý ste vykonali v predchádzajúcom okne, a pokračujte ďalej. Zobrazí sa posledné okno s oznámením o úspešnom odstránení. Zavrite toto okno a reštartujte počítač.

Odporúča: