Ako Spustiť Automatické Aktualizácie

Obsah:

Ako Spustiť Automatické Aktualizácie
Ako Spustiť Automatické Aktualizácie

Video: Ako Spustiť Automatické Aktualizácie

Video: Ako Spustiť Automatické Aktualizácie
Video: Ako zakázať automatické aktualizácie ovládačov v systéme Windows 10 2024, Smieť
Anonim

Väčšina operačných systémov dokáže pravidelne vyhľadávať aktualizácie softvéru a automaticky ich sťahovať a inštalovať. Môžete nakonfigurovať, ako prebiehajú automatické aktualizácie, niekoľkými spôsobmi.

Ako spustiť automatické aktualizácie
Ako spustiť automatické aktualizácie

Inštrukcie

Krok 1

Automatické aktualizácie, ako jednu z najdôležitejších funkcií na zaistenie bezpečnosti operačných systémov rodiny Windows, je možné povoliť hneď počas inštalácie operačného systému. To sa deje v jednej z posledných fáz inštalácie. Používateľ má obvykle na výber, ako si stiahne a nainštaluje aktualizácie a či ich vôbec nainštaluje. Ak ste počas procesu inštalácie nepovolili možnosť automatickej aktualizácie, je možné tak urobiť kedykoľvek pomocou štandardných nástrojov operačného systému.

Krok 2

Ak chcete spustiť automatickú aktualizáciu, ktorá bola predtým zakázaná alebo nebola povolená vôbec, prejdite do ponuky „Štart“a kliknite pravým tlačidlom myši na tlačidlo „Tento počítač“. V zobrazenej kontextovej ponuke kliknite na tlačidlo „Vlastnosti“. V dialógovom okne, ktoré sa otvorí, vyberte kartu „Automatické aktualizácie“. Na tejto karte vyberte potrebné možnosti automatických aktualizácií v závislosti od vašich potrieb a možností vášho internetového pripojenia. Automatické aktualizácie je možné sťahovať a inštalovať automaticky; každý deň v určitom čase; stiahne sa automaticky, ale nainštaluje sa podľa uváženia používateľa. Systém tiež môže informovať používateľa o vydaní automatických aktualizácií, ale nemôže ich sťahovať ani inštalovať, alebo automatickým aktualizáciám vôbec nevenovať pozornosť.

Krok 3

Ak sú vo vašom počítači zakázané automatické aktualizácie, systém vám to bude pravidelne pripomínať. V takom prípade je možné automatické aktualizácie povoliť po kliknutí na vyskakovacie hlásenie na systémovej lište s upozornením, že aktualizácie sú zakázané.

Odporúča: