Ako Spustiť Automatické Aktualizácie Systému Windows

Obsah:

Ako Spustiť Automatické Aktualizácie Systému Windows
Ako Spustiť Automatické Aktualizácie Systému Windows

Video: Ako Spustiť Automatické Aktualizácie Systému Windows

Video: Ako Spustiť Automatické Aktualizácie Systému Windows
Video: Ako zakázať automatické aktualizácie ovládačov v systéme Windows 10 2024, Apríl
Anonim

Automatické aktualizácie vám umožňujú rýchlo eliminovať chyby a chyby zistené v operačnom systéme Windows. Napriek tomu je v mnohých distribúciách systému Windows, zvyčajne „upravovaných“remeselníkmi, automatická aktualizácia zakázaná a používateľ si ju musí povoliť sám.

Ako spustiť automatické aktualizácie systému Windows
Ako spustiť automatické aktualizácie systému Windows

Inštrukcie

Krok 1

Ak chcete povoliť automatické aktualizácie v operačnom systéme Windows XP, otvorte: „Štart - Ovládací panel - Automatické aktualizácie“. V okne, ktoré sa otvorí, vyberte možnosť „Automaticky“, nastavte frekvenciu aktualizácií a výber potvrďte kliknutím na „OK“.

Krok 2

Ak chcete povoliť automatické aktualizácie v systéme Windows 7, otvorte: „Štart - Ovládací panel - Systém a zabezpečenie - Windows Update“. Okamžite môžete začať s aktualizáciou operačného systému kliknutím na položku „Vyhľadať aktualizácie“v ľavej časti okna, ktoré sa otvorí.

Krok 3

Ak chcete nakonfigurovať nastavenia aktualizácie, vyberte položku „Nastavenia“v ľavej časti okna, zobrazí sa ponuka s možnosťami aktualizácie. Vyberte položku „Nainštalovať aktualizácie automaticky“, definujte frekvenciu aktualizácií. Pozorne si prečítajte všetky položky označené začiarkavacími políčkami a odstráňte ich z možností, ktoré nechcete prijať. Kliknite na tlačidlo OK.

Krok 4

Niekedy sa stáva, že keď otvoríte okno automatickej aktualizácie, jej nastavenia nebudú k dispozícii. Ak sa stretnete s takouto situáciou, môže za to vaša zostava systému Windows - s najväčšou pravdepodobnosťou je to „pirátske“.

Krok 5

Pamätajte, že pokus o aktualizáciu „pirátskej“verzie systému Windows môže mať na pracovnej ploche za následok varovanie, že používate verziu bez licencie. V systéme Windows 7 môže pracovná plocha sčernieť a bude potrebné ju znova aktivovať. „Poruchou“v tomto je aktualizačný balík KB971033, ktorý kontroluje licenciu kópie systému Windows 7 nainštalovanej v počítači.

Krok 6

Ak máte „pirátsky“Windows 7, požiadajte o zoznam aktualizácií a zrušte začiarknutie políčka KB971033 (neinštalujte ho). Správnym rozhodnutím je však zakúpenie disku s licenciou v systéme Windows 7. To vám umožní bez problémov prijímať všetky aktualizácie a budete si istí účinnou ochranou vášho počítača.

Odporúča: