Ako Odstrániť Automatické Aktualizácie

Obsah:

Ako Odstrániť Automatické Aktualizácie
Ako Odstrániť Automatické Aktualizácie

Video: Ako Odstrániť Automatické Aktualizácie

Video: Ako Odstrániť Automatické Aktualizácie
Video: Ako odinštalovať aktualizácie, zakázať aplikáciu a odinštalovať systémovú aplikáciu Android 2024, Smieť
Anonim

Počas aktualizácií systému Windows niekedy operačný systém požiada o vloženie disku, ktorý vlastník počítača nemá. A pre používateľov spoplatneného internetu prinášajú aktualizácie operačného systému určité náklady.

Ako odstrániť automatické aktualizácie
Ako odstrániť automatické aktualizácie

Inštrukcie

Krok 1

Aktualizácie systému Microsoft Windows sú zakázané rôznymi spôsobmi v závislosti od verzie operačného systému, ale všetky tieto metódy sú podobné. Pozrime sa na dve hlavné metódy, ako zakázať automatické aktualizácie.

Prvá metóda je vhodná pre Windows XP a Windows 2003: choďte na "Štart" - "Nastavenia" - "Ovládací panel" - "Nástroje na správu" - "Služby". V časti „Služby“vyhľadajte kartu „Automatické aktualizácie“, vyberte jej vlastnosti a vypnite možnosť „Typ spustenia“.

V niektorých vydaniach systému Windows XP pomôže nasledujúca metóda pri odstraňovaní automatických aktualizácií: choďte na „Tento počítač“, kliknite pravým tlačidlom myši kdekoľvek na obrazovke, zvoľte „Vlastnosť“. Prejdite na kartu „Automatické aktualizácie“- „Zakázať“- „Použiť“.

Druhá metóda zakázania automatických aktualizácií je vhodná pre Windows Vista a Windows 7: choďte na „Štart“- „Ovládací panel“- „Windows Update“. Ak nevidíte centrum aktualizácií, prepnite z „kategórií“na „ikony“. V službe Windows Update v ľavom stĺpci kliknite na položku Konfigurovať nastavenia. V rozbaľovacom zozname na stránke, ktorá sa otvorí, vyberte možnosť „Nekontrolovať aktualizácie“. V dolnej časti zrušte začiarknutie všetkých políčok a nechajte políčka „Odporúčané aktualizácie“a „Microsoft Update“prázdne, potom kliknite na „OK“.

V niektorých operačných systémoch s aktualizáciou Service Pack (SP) nestačí samotné vypnutie aktualizácií. Ako môžete zakázať automatické aktualizácie na týchto počítačoch? Ak chcete zakázať všetky aktualizácie, spustite službu services.msc. Stačí zadať jeho názov do vyhľadávania alebo do „Štart“- „Spustiť“. V okne, ktoré sa zobrazí, vyhľadajte službu „Windows Update“alebo „Update Services“a kliknite na tlačidlo „Zastaviť službu“. Po tomto postupe sa už nebudú sťahovať žiadne aktualizácie.

Odporúča: