Ako Preložiť Pdf Do Doc

Obsah:

Ako Preložiť Pdf Do Doc
Ako Preložiť Pdf Do Doc

Video: Ako Preložiť Pdf Do Doc

Video: Ako Preložiť Pdf Do Doc
Video: Как конвертировать DOC в PDF 2024, Apríl
Anonim

Často je potrebné upraviť súbor pdf. Napríklad ak chcete použiť informácie, ktoré obsahuje. V takom prípade nám pomôže prevodník alebo program rozpoznávania textu. Je lepšie použiť rozpoznávač. Aj keď je proces pri práci s ním trochu komplikovanejší a časovo náročnejší, poskytuje oveľa presnejší prevod ako jednoduchý prevodník.

Ako preložiť pdf do doc
Ako preložiť pdf do doc

Inštrukcie

Krok 1

Stiahnite a nainštalujte si rozpoznávač textu. Odporúča sa používať produkt ABBYY, pretože podporuje veľké množstvo jazykov a je schopný prenášať dokument po prevode a presne tak opakovať štruktúru pôvodného dokumentu.

Krok 2

Otvorte súbor pomocou programu na rozpoznávanie textu. Ak to chcete urobiť, použite ponuku „Súbor“alebo súbor jednoducho pretiahnite do otvoreného dialógového okna. Počkajte na dokončenie spracovania dokumentu.

Krok 3

Vyberte oblasti, ktoré chcete spracovať. Kliknite pravým tlačidlom myši na otvorený dokument a vyberte možnosť „Odstrániť všetky oblasti rozpoznávania a text“a potom ručne vyberte text, ktorý chcete rozpoznať. Spustite spracovanie súboru.

Krok 4

Po dokončení procesu vyberte typ súboru, do ktorého chcete dokument preniesť. Toto bude dokument Microsoft Word. Vyberte formu, v ktorej sa má dokument zobraziť - vo forme presnej kópie, vo forme upraviteľnej kópie alebo v pevnom texte. Počkajte na koniec procesu prenosu. Po dokončení sa vytvorený dokument sám otvorí.

Odporúča: