Aktivácia Kaspersky: Ako Chrániť Váš Počítač

Obsah:

Aktivácia Kaspersky: Ako Chrániť Váš Počítač
Aktivácia Kaspersky: Ako Chrániť Váš Počítač

Video: Aktivácia Kaspersky: Ako Chrániť Váš Počítač

Video: Aktivácia Kaspersky: Ako Chrániť Váš Počítač
Video: Jak se chránit proti počítačovým virům - část 1. 2024, Smieť
Anonim

Skúšobná verzia aplikácie Kaspersky Anti-Virus chráni váš počítač po dobu jedného mesiaca od okamihu inštalácie aplikácie. Ak chcete pokračovať v používaní antivírusu, musíte si kúpiť aktivačný kód.

Aktivácia Kaspersky: ako chrániť váš počítač
Aktivácia Kaspersky: ako chrániť váš počítač

Inštrukcie

Krok 1

Nadviazajte internetové pripojenie, aby ste počas procesu aktivácie mali prístup k serveru Kaspersky Lab.

Krok 2

Otvorte okno aplikácie „Kaspersky Anti-Virus“.

Krok 3

V spodnej časti okna nájdite odkaz „Licencia: nie je nainštalovaná“a kliknite na ňu. Otvorí sa okno s názvom „Správa licencií“.

Krok 4

Vyberte časť „Aktivovať program s novou licenciou“. Na obrazovke sa zobrazí okno s názvom „Sprievodca aktiváciou aplikácie Kaspersky Anti-Virus“.

Krok 5

Nájdite prepínač naľavo od položky „Aktivovať komerčnú verziu“a kliknutím myši tam zobrazte bodku. Do poľa pod titulkom zadajte aktivačný kód, ktorý ste dostali pri zakúpení licencie. Napíšte ho latinskými písmenami bez spojovníkov - pri písaní sa zobrazia automaticky.

Krok 6

V dolnej časti okna kliknite na tlačidlo „Ďalej“. Ak v piatom kroku došlo k chybám, v novom okne sa zobrazí zodpovedajúca správa. Potom kliknite na tlačidlo „OK“a znova zadajte aktivačný kód. Ak bolo všetko urobené správne, zobrazí sa okno s názvom „Sprievodca nastavením aplikácie Kaspersky Anti-Virus“.

Krok 7

Začiarknite políčko vedľa správy, že súhlasíte s doručením listu, a zadajte svoju e-mailovú adresu.

Krok 8

Kliknite na tlačidlo „Ďalej“. Vytvorí sa spojenie so serverom a do počítača sa stiahne licenčný súbor potrebný na fungovanie programu. Na obrazovke sa zobrazí správa o dokončení aktivácie.

Krok 9

Kliknite na tlačidlo „Dokončiť“. Zobrazí sa správa o dátume expirácie licencie, po ktorej môžete okno zavrieť kliknutím na príslušné tlačidlo.

Odporúča: