Ako Pripojiť Databázu

Obsah:

Ako Pripojiť Databázu
Ako Pripojiť Databázu

Video: Ako Pripojiť Databázu

Video: Ako Pripojiť Databázu
Video: Ako prepojiť smartfón s TV 2024, Smieť
Anonim

Moderný účtovník často nepracuje s jednou organizáciou, ale s viacerými. Takáto vysoká efektivita práce sa dosahuje vďaka automatizácii správy dokumentov vo všeobecnosti pomocou počítačov a špeciálnych programov - napríklad ako 1C. Ak chcete pracovať s jedným ďalším klientom, účtovníkovi stačí pripojiť k databáze 1C ešte jednu databázu.

Ako pripojiť databázu
Ako pripojiť databázu

Nevyhnutné

  • - program 1C;
  • - internet.

Inštrukcie

Krok 1

Vyhľadajte inštalačný súbor databázy 1C prostredníctvom „Správcu súborov“alebo pomocou odkazu na pracovnej ploche. Dvojitým kliknutím myši vyvoláte ponuku počiatočného sťahovania programu. Program 1C vás vyzve na výber klienta, s ktorého dokumentáciou chcete pracovať - databázy sa zobrazia v zozname zobrazeného okna. Na pridanie nového klienta je špeciálne poskytnuté tlačidlo „Pridať“.

Krok 2

Otvorí sa okno „Registračná informačná základňa“. Do horného riadku musíte napísať názov organizácie (môžete určiť skrátenú verziu) a do spodného riadku - cestu k databáze na pevnom disku vášho počítača. Cestu nastavíte pomocou „Správcu súborov“kliknutím na tlačidlo s bodkami. Pre databázu môžete prísť s rôznymi názvami, ale stojí za zmienku, že osobný počítač môže obsahovať veľké množstvo rôznych súborov, takže skúste použiť názvy, ktorým rozumiete.

Krok 3

Vyhľadajte priečinok s databázou novej organizácie podľa cesty z koreňového adresára. Svoje rozhodnutie potvrďte kliknutím na tlačidlo „OK“a potom ešte raz - zatvorte registračné okno. Teraz sa v zozname klientskych základní objaví nová organizácia. Ak chcete pracovať s jej dokumentmi, musíte ju v zozname vybrať a kliknúť na tlačidlo „OK“. Prístup k dokumentom organizácie sa uskutoční okamžite po zavedení programu do operačného systému.

Krok 4

Databázy by sa vo všeobecnosti mali uchovávať na bezpečnom mieste. Pokúste sa vytvoriť zálohy a uložiť ich na prenosné médiá. V počítači použite špeciálny antivírusový softvér. Databázy podpisov pravidelne aktualizujte, aby bol váš počítačový systém vždy chránený.

Odporúča: