Ako Otvoriť Databázu

Obsah:

Ako Otvoriť Databázu
Ako Otvoriť Databázu

Video: Ako Otvoriť Databázu

Video: Ako Otvoriť Databázu
Video: Влад А4 и Директор против СИРЕНОГОЛОВОГО 2024, Smieť
Anonim

Otváranie databázy Microsoft Office Access 2007 sa dá vykonať z programu Windows Explorer aj zo samotnej aplikácie. Je povolené súčasné otvorenie niekoľkých databáz. Odporúčaným opatrením je vytvoriť odkaz na pracovnej ploche, ktorý zjednoduší postup otvárania.

Ako otvoriť databázu
Ako otvoriť databázu

Nevyhnutné

Microsoft Office Access 2007

Inštrukcie

Krok 1

Kliknutím na tlačidlo „Štart“otvoríte hlavnú ponuku systému a pomocou položky „Prieskumník Windows“vykonáte operáciu otvorenia existujúcej databázy Microsoft Office Access pomocou položky „Všetky programy“.

Krok 2

Ukážte na „Windows Explorer“a spustite program.

Krok 3

Nájdite priečinok alebo disk obsahujúci databázu, ktorá sa má otvoriť, a dvojitým kliknutím otvorte požadovaný objekt.

Krok 4

Vráťte sa do ponuky Všetky programy a spustite program Microsoft Office Access, aby ste pomocou samotnej aplikácie otvorili požadovanú databázu.

Krok 5

Rozbaľte Microsoft Office a zvoľte Open.

Krok 6

Do poľa „Priečinok“zadajte cestu k priečinku obsahujúcemu existujúcu databázu aplikácií, ktorý sa má otvoriť, a vyberte požadovaný.

Krok 7

Dvojitým kliknutím myši otvoríte vybranú databázu s predvolenými parametrami alebo pomocou tlačidla „Otvoriť“umožníte ostatným používateľom prístup k požadovanej databáze.

Krok 8

Kliknutím na šípku vedľa príkazového tlačidla vyvolajte ponuku služieb príkazu „Otvoriť“a vyberte položku „Otvoriť na čítanie“, aby ste iným používateľom odmietli prístup do databázy, alebo použite položku „Exkluzívny prístup“.

Krok 9

Spustením ďalšieho okna Microsoft Office Access otvoríte súčasne ďalšiu požadovanú databázu. Počet možných otvorených okien je určený vlastnosťami použitého systému a veľkosťou dostupnej pamäte.

Krok 10

Definujte otvorenú databázu, aby ste vytvorili odkaz na pracovnej ploche, a usporiadajte všetky otvorené okná tak, aby mali prístup na plochu počítača.

Krok 11

Vyberte objekt, ktorý chcete vytvoriť odkaz na navigačnom paneli, a presuňte ho na miesto na pracovnej ploche.

Odporúča: