Ako Russify Adobe Reader

Obsah:

Ako Russify Adobe Reader
Ako Russify Adobe Reader

Video: Ako Russify Adobe Reader

Video: Ako Russify Adobe Reader
Video: Как скачать и установить Adobe Acrobat Reader на компьютер. 2024, Smieť
Anonim

Na prezeranie súborov PDF sa používa program Adobe Acrobat Reader. A hoci je program pomerne ľahko použiteľný, neskúsený používateľ nebude okamžite rozumieť zložitosti rozhrania, ak je vytvorený v angličtine. V takom prípade vám pomôže inštalácia trhliny.

Ako Russify Adobe Reader
Ako Russify Adobe Reader

Inštrukcie

Krok 1

Spustite program Adobe Reader z odkazu na ploche. Ak neexistuje žiadna skratka, spustite softvér pomocou ponuky kliknutím na tlačidlo „Štart“. Ďalej kliknite na kartu „Všetky programy“. Zobrazí sa zoznam nainštalovaných programov, v ktorých nájdete program Adobe Reader. Po spustení aplikácie choďte do horného bodu ponuky „O programe“a nájdite verziu nainštalovaného programu.

Krok 2

Nájdite na internete a uložte crackovací program pre svoju verziu aplikácie Adobe Acrobat Reader na pevný disk vášho počítača. Je potrebné hľadať crack podľa verzie programu, pretože aj malý nesúlad rozhrania spôsobí, že celý program nebude fungovať správne. Pri nahrávaní súborov si pozorne prečítajte všetky informácie, ktoré sú na serveri napísané.

Krok 3

Nainštalujte crack do priečinkov programu podľa pokynov v pokynoch. Znova spustite aplikáciu Adobe Reader. Ak sa jazyk rozhrania nezmenil, kliknite na položku Upraviť v hlavnej ponuke, potom vyberte položku Predvoľby, Medzinárodný a vyberte Jazyk aplikácie. Vyberte hodnotu Vyberte pri spustení aplikácie a kliknite na tlačidlo „OK“.

Krok 4

Pri ďalšom otvorení aplikácie nastavte ruský jazyk rozhrania. Ak program poskytuje zoznam jazykov rozhrania bez ruštiny, stiahnutý crack nie je vhodný pre túto verziu aplikácie. Prosím, hľadajte znovu.

Krok 5

Skontrolujte stiahnuté súbory z Internetu pomocou antivírusového programu. Tento druh požiadaviek je medzi užívateľmi pomerne populárny, takže niektoré weby vám pošlú odkazy na stiahnutie škodlivého softvéru. Chráňte počítač pomocou antivírusového softvéru, najlepšie licencovaného, aby sa vírusové databázy aktualizovali včas.

Odporúča: