Ako Vytvoriť Ponuku Disku Automatického Spustenia

Obsah:

Ako Vytvoriť Ponuku Disku Automatického Spustenia
Ako Vytvoriť Ponuku Disku Automatického Spustenia

Video: Ako Vytvoriť Ponuku Disku Automatického Spustenia

Video: Ako Vytvoriť Ponuku Disku Automatického Spustenia
Video: 40 полезных автотоваров с Aliexpress, которые упростят жизнь любому автовладельцу #7 2024, Apríl
Anonim

Keď vložíte disk CD do jednotky, na monitore sa často zobrazí ponuka, ktorá zobrazuje obsah média pomocou nádherného grafického rozhrania. Aby ste vytvorili takúto ponuku automatického spustenia (alebo automatického spustenia), nie je absolútne nevyhnutné byť počítačovým géniusom, stačí použiť niektoré programy a pokyny.

Ako vytvoriť ponuku disku automatického spustenia
Ako vytvoriť ponuku disku automatického spustenia

Nevyhnutné

AutoPlay Media Studio

Inštrukcie

Krok 1

Ak chcete začať, stiahnite si 30-dňovú bezplatnú verziu aplikácie AutoPlay Media Studio z tohto odkazu https://www.indigorose.com/autoplay-media-studio/free-trial.php. Potom ho nainštalujte. Po spustení vám AutoPlay Media Studio ponúkne niekoľko možností práce. Vyberte možnosť Vytvoriť nový projekt. Kliknite na tlačidlo Prázdny projekt a zadajte názov vášho budúceho projektu, ktorý sa neskôr zobrazí v okne ponuky. Ak chcete začať, vyberte možnosť Vytvoriť projekt teraz.

Krok 2

Ak chcete nastaviť pozadie v ponuke Stránka, nájdite voľbu Vlastnosti, v sekcii Pozadie v položke Obrázok kliknite na Prehľadávať a vyberte požadovaný obrázok pozadia. Pridajte navigačné nástroje na automatické spustenie tak, že prejdete do ponuky Objekt a použijete možnosť Tlačidlo. Dvojitým kliknutím na tlačidlo môžete zmeniť vlastnosti tlačidla podľa svojich predstáv. Zobrazia sa položky ako Text, Zarovnanie, Stavové farby, ktoré zodpovedajú za obsah textu, jeho umiestnenie a farbu na tlačidle. Aby sa po kliknutí na vytvorené tlačidlo mohli vyskytnúť určité udalosti, prejdite do časti Rýchla akcia a na objekt vykonajte akciu, napríklad Prehrať multimédiá, aby ste prehrali mediálne súbory.

Krok 3

Po dokončení projektu automatického spustenia pokračujte v jeho zostavovaní. Ak to chcete urobiť, v sekcii Publikovať kliknite na tlačidlo Vytvoriť. Ak chcete projekt ponuky uložiť do počítača, vyberte možnosť Priečinok pevný disk alebo ho napaľujte na disk CD pomocou režimu Napaľovanie dát na CD / DVD. V riadku Výstupný priečinok označte priečinok, do ktorého plánujete projekt uložiť, a kliknite na tlačidlo Vytvoriť. Po dokončení procesu kompilácie sa zobrazí priečinok s hotovými projektmi. Ak chcete napísať ponuku automatického spustenia na disk CD, stačí na ňu skopírovať pripravené súbory.

Odporúča: