Ako Nahradiť Ruské Písmo

Obsah:

Ako Nahradiť Ruské Písmo
Ako Nahradiť Ruské Písmo

Video: Ako Nahradiť Ruské Písmo

Video: Ako Nahradiť Ruské Písmo
Video: Завтрак у папы - Доручак код тате (2015) Руска комедија са преводом 2024, Smieť
Anonim

Ak chcete nahradiť ruské písmo v rôznych programoch, môžete použiť pridávanie súborov písma do systému aj špeciálne aplikácie. Ak chcete nainštalovať písmo, musíte najskôr nájsť vhodné písmo a stiahnuť ho do počítača.

Ako nahradiť ruské písmo
Ako nahradiť ruské písmo

Nevyhnutné

  • - počítač;
  • - prístup na internet.

Inštrukcie

Krok 1

Otvorte prehliadač, prejdite na web ifont.ru alebo xfont.ru a vyberte požadované písmo. Na týchto stránkach sú písma kategorizované. Vyberte si ten, ktorý sa vám páči, a stiahnite si ho do svojho počítača. Rozbaľte archív do ľubovoľného priečinka, prejdite do hlavnej ponuky, vyberte položku „Ovládací panel“a potom otvorte priečinok „Fonty“.

Krok 2

V ponuke „Súbor“vyberte príkaz „Inštalovať písmo“. V okne, ktoré sa zobrazí, na table prieskumníka vyberte priečinok, do ktorého ste rozbalili súbory písma. Názvy písma sa zobrazujú v hornom okne. Kliknite na názov súboru písma, kliknite na „OK“. Alebo len presuňte súbory s písmom do tohto priečinka. Teraz choďte do programu, aby ste zmenili písmo cyriliky a vyberte požadované.

Krok 3

Ak sa ruské písma v programoch nezobrazujú, postupujte podľa nasledujúceho kroku. Kliknite na tlačidlo „Štart“, vyberte možnosť „Spustiť“, zadajte príkaz Regedit, v otvorenom editore registra vyhľadajte vetvu HKEY_LOCAL_MACHINE / SYSTEM / CurrentControlSet / Control / Nls / CodePage, potom nájdite hodnotu 1250, 1251, 1252, zmeňte ich na 1251. Teraz môžete zmeniť ruské písmo na stiahnuté.

Krok 4

Nainštalujte si špeciálnu aplikáciu na zmenu písma v azbuke. Napríklad Font Navigator 4.0. Podporuje vyhľadávanie písma, ako aj inštaláciu / odstránenie súborov písma. Jedným z najlepších programov na prácu s písmami je aplikácia FontExpert 2007. Je určená na prezeranie a inštaláciu písiem. Tento program je tiež schopný opraviť problémy s písmami a ukážkami typov písma. Písmo je možné zobraziť ako text so špecifickým formátovaním.

Krok 5

Ak chcete nainštalovať túto aplikáciu, otvorte prehliadač, postupujte podľa odkazu photoshope.ifolder.ru/6607839, stiahnite si inštalačný súbor a nainštalujte program. Môžete tiež použiť program Xfonter (https://www.photoshope.ru/photoshop/fonts/X-Fonter-setup.rar) /

Odporúča: