Ako Vyrobiť Bootovací Pevný Disk

Obsah:

Ako Vyrobiť Bootovací Pevný Disk
Ako Vyrobiť Bootovací Pevný Disk

Video: Ako Vyrobiť Bootovací Pevný Disk

Video: Ako Vyrobiť Bootovací Pevný Disk
Video: jak udělat usb boot flešku 2024, Apríl
Anonim

Ak máte na pevnom disku viac oddielov a chcete zmeniť bootovanie z jedného disku na druhý, budete potrebovať špeciálne vydanie Partition Manager. Je navrhnutý na konverziu štandardného oddielu pevného disku na bootovací oddiel. Nie je to jediný program tohto typu, ale je všestranný a ľahko použiteľný.

Ako vyrobiť bootovací pevný disk
Ako vyrobiť bootovací pevný disk

Nevyhnutné

Softvér Partition Manager Special Edition

Inštrukcie

Krok 1

Aby ste mohli začať vytvárať oddiel bootovateľných diskov, musíte si nainštalovať a spustiť program. Inštalácia programu sa nelíši od štandardnej inštalácie ľubovoľného programu. V oknách sprievodcu inštaláciou kliknite na tlačidlá Ďalej - v poslednom okne kliknite na tlačidlo Dokončiť. Na pracovnej ploche sa zobrazí odkaz - dvojitým kliknutím ho spustíte.

Krok 2

V hlavnom okne programu musíte zvoliť položku „Režim pre pokročilých používateľov“. Po kliknutí na toto tlačidlo sa dostanete do okna programu, ktoré sa spustilo v „Pokročilom režime používateľa“.

Krok 3

V otvorenom okne programu nájdite položku „Panel Disk“na karte „Zoznam oddielov“. Pravým tlačidlom myši kliknite na sekciu, ktorú chcete aktivovať. V kontextovej ponuke, ktorá sa otvorí, vyberte položku „Aktivovať sekciu“.

Krok 4

Potom by ste mali kliknúť na „Áno“, aby ste potvrdili svoje akcie.

Krok 5

V hlavnom menu programu vyberte položku „Zmeny“- potom vyberte položku „Použiť zmeny“.

Krok 6

V novom okne so žiadosťou o potvrdenie kliknite na tlačidlo „Áno“.

Krok 7

Ďalej sa spustí proces konverzie oddielu, ktorý ste vybrali na zavedenie. Po ukončení procesu konverzie sa vám zobrazí okno s tlačidlom „Zavrieť“. Kliknutím na toto tlačidlo zatvoríte okno procesu.

Odporúča: