Ako Nainštalovať ICQ

Ako Nainštalovať ICQ
Ako Nainštalovať ICQ

Video: Ako Nainštalovať ICQ

Video: Ako Nainštalovať ICQ
Video: ОБЗОР ICQ NEW - ответ Telegram или дешевая копия? // Возвращение легенды 2024, Smieť
Anonim

ICQ alebo ako to nazývajú používatelia internetu - ICQ, najrýchlejší klient pre zasielanie správ. Vďaka ICQ si môžete vymieňať správy v reálnom čase. Hlavnou výhodou tohto programu je, že je úplne zadarmo. Nebudete si len chcieť vymieňať správy a súbory, ale aj hrať hry po sieti.

Ako nainštalovať ICQ
Ako nainštalovať ICQ

Aby ste si mohli ICQ nainštalovať zadarmo, je to potrebné. Mnoho webov môže vyžadovať platbu za stiahnutie a inštaláciu. Neverte takýmto stránkam, pretože program je bezplatný a dá sa stiahnuť z oficiálnej stránky.

Na hlavnej stránke oficiálnych stránok je veľké žlté tlačidlo s nápisom „stiahnuť“. Musíte kliknúť pravým tlačidlom myši na žlté tlačidlo a stiahnuť inštalačný súbor. Program si môžete stiahnuť a uložiť do počítača v ľubovoľnom priečinku. Po stiahnutí súboru si ho musíte nainštalovať.

Ak chcete súbor nainštalovať, dvakrát kliknite na ľavé tlačidlo myši na súbore a spustite ho. Pri spustení budete musieť zvoliť jazyk programu. Proces inštalácie nebude trvať dlhšie ako 5 minút. Zobrazí sa výzva, aby ste sa oboznámili so súhlasom používateľa, ktorý je potrebné prečítať a začiarknuť políčko „Prečítal som a súhlasím“. Program sa spustí okamžite po inštalácii.

Čo však v prípade, že je program nainštalovaný? Ako začať chatovať s priateľmi a hrať hry? Ak to chcete urobiť, musíte zadať svoje osobné číslo ICQ, takzvané osobné identifikačné číslo. Ak toto číslo nie je k dispozícii, musíte sa zaregistrovať v programe a získať číslo.

Pre úspešnú registráciu musíte správne vyplniť všetky polia dotazníka. Nie je potrebné uvádzať skutočné osobné údaje mena a priezviska, môžete prísť s pseudonymom. Po vyplnení všetkých údajov budete musieť prísť s heslom a dokončiť proces registrácie.

Vďaka individuálnemu ICQ číslu a heslu môžete vstúpiť do programu a začať komunikovať s priateľmi.

Odporúča: