Ako Kopírovať DVD Na Nero

Obsah:

Ako Kopírovať DVD Na Nero
Ako Kopírovať DVD Na Nero

Video: Ako Kopírovať DVD Na Nero

Video: Ako Kopírovať DVD Na Nero
Video: Nero express 2015 dvd disk yazmaq 2024, Smieť
Anonim

Moderný softvér na napaľovanie diskov umožňuje kopírovať informácie z jedného disku na druhý bez toho, aby ste strácali čas prenosom informácií do počítača. Na to však potrebujete dve jednotky DVD.

Ako kopírovať DVD na Nero
Ako kopírovať DVD na Nero

Nevyhnutné

  • - počítač s nainštalovaným Nero;
  • - dve jednotky DVD.

Inštrukcie

Krok 1

Pripojte dve jednotky DVD k počítaču, aby ste mohli konvertovať disky DVD. Zapnite počítač, uistite sa, že ich systém detekuje a či fungujú. Za týmto účelom vložte do každej jednotky každý nahratý disk jeden po druhom a skontrolujte, či sa prehrávajú normálne. Potom si do počítača stiahnite a nainštalujte program Nero a skopírujte disk DVD. Ak to chcete urobiť, kliknite na odkaz https://www.nero.com/rus/downloads-nero-burning-rom-trial.php a kliknite na tlačidlo „Stiahnuť“. Počkajte na stiahnutie a spustite inštalačný súbor

Krok 2

Spustite Nero na kopírovanie diskov. Vložte disk, z ktorého budete kopírovať informácie, do prvej jednotky, zapamätajte si jej názov alebo si ho zapíšte. Vložte prázdny disk DVD-R alebo DVD-RW do druhej jednotky. V hlavnej ponuke programu vyberte možnosť „Obľúbené“a tam príkaz „Kopírovať DVD“, potom v okne Nero Express nastavte jednotku, v ktorej máte napálené DVD ako zdrojovú jednotku, potom vyberte jednotku s prázdny disk v poľnej jednotke-prijímač. Kliknutím na tlačidlo Možnosti zobrazíte ďalšie informácie o kopírovaní a konvertovaní DVD. V nasledujúcom poli vyberte rýchlosť zápisu na disk, bude to závisieť po prvé od rýchlosti čítania disku v zdrojovej jednotke a po druhé od maximálnej rýchlosti zápisu na disk v druhej jednotke. Najlepšie výsledky pri kopírovaní diskov v aplikácii Nero dosiahnete výberom najpomalšej rýchlosti zápisu.

Krok 3

Potom vyberte možnosť „Skontrolovať údaje po zápise na disk“, aby ste skontrolovali kvalitu záznamu informácií. Zatvorte všetky nepotrebné programy, aby ste urýchlili proces nahrávania, a kliknite na tlačidlo „Kopírovať“. Proces kopírovania je možné sledovať pomocou stavového riadku, ktorý zobrazuje aktuálnu operáciu, percento dokončenia a čas zostávajúci do dokončenia kopírovania disku. Po dokončení sa oba disky vysunú z jednotky.

Odporúča: