Ako Nahrávať Film Do Počítača

Obsah:

Ako Nahrávať Film Do Počítača
Ako Nahrávať Film Do Počítača

Video: Ako Nahrávať Film Do Počítača

Video: Ako Nahrávať Film Do Počítača
Video: ako spráne stiahnuť obrázok do počítača 2024, Smieť
Anonim

Jednou z najbežnejších počítačových zábavy je sledovanie filmov. Celovečerné filmy alebo dokumenty si môžete kúpiť v ktoromkoľvek obchode s diskami - najčastejšie sa vydávajú na bežných DVD nosičoch, nájdete však aj obojstranné filmové disky.

Ako nahrávať film do počítača
Ako nahrávať film do počítača

Inštrukcie

Krok 1

Vložte filmový disk do jednotky počítača. Opatrne vyberte optický disk z držiaka v obale na disk, aby ste nepoškodili jeho vnútornú stranu. Vložte disk do drážok jednotky a uistite sa, že leží na plocho. Zatvorte vozík pohonu stlačením tlačidla Eject.

Krok 2

Počkajte, kým sa spustí automatické sťahovanie obsahu optického disku. Ak používate Windows 7, na obrazovke sa zobrazí okno s výzvou na výber akcie - kliknutím na ňu kliknite na príkaz „Otvoriť priečinok na prezeranie súborov“. Ak sa disk nespustí automaticky, musíte dvakrát kliknúť na ľavé tlačidlo myši na skratke „Tento počítač“. Ďalej vyberte názov disku, ktorý je vložený do počítača.

Krok 3

Ak sa disk spustí automaticky, otvorí sa okno Tento počítač so zobrazením obsahu disku. Ak kopírujete film, ktorého súbory sú usporiadané do projektu DVD, uvidíte dva priečinky - Video TS a Audio TS. V opačnom prípade sa v zozname zobrazia bežné videosúbory.

Krok 4

Kurzorom myši vyberte priečinky a súbory. Pravým tlačidlom myši na ne otvorte interné menu a vyberte v ňom položku „Kopírovať“. Potom nájdite priečinok na pevnom disku vášho počítača, kam chcete umiestniť vybrané súbory. Znova zavolajte do ponuky a vyberte položku „Vložiť“.

Krok 5

Po dokončení kopírovania obsahu disku na pevný disk sa pokúste spustiť film priamo z priečinka v počítači. Ak sa jedná o projekt DVD, prejdite do priečinka Video TS a vyhľadajte súbor VIDEO_TS. IFO - toto je hlavný. Ak sa kopírovaný film nespustí, je možné, že vášmu operačnému systému chýba špeciálny program - určitý videokodek.

Odporúča: