Ako Aktualizovať Systém Windows Vista

Obsah:

Ako Aktualizovať Systém Windows Vista
Ako Aktualizovať Systém Windows Vista

Video: Ako Aktualizovať Systém Windows Vista

Video: Ako Aktualizovať Systém Windows Vista
Video: Что будет, если ограничить доступ к реестру (Windows Vista) 2024, Smieť
Anonim

S príchodom modernejších a pokročilejších verzií operačného systému bude možno musieť používatelia inovovať napríklad Windows Vista na Windows 7. Vyžaduje si to licenčný inštalačný disk alebo distribučnú súpravu stiahnutú z Internetu.

Ako aktualizovať systém Windows Vista
Ako aktualizovať systém Windows Vista

Inštrukcie

Krok 1

Rozhodnite sa, ktorú verziu systému Windows chcete nainštalovať. Ak na vašom počítači beží systém Windows Vista Home Basic alebo Premium, môžete inovovať na systém Windows 7 Premium alebo 7 Ultimate. Ak používate Windows Vista Business, môžete inovovať na Windows 7 Professional alebo 7 Ultimate. Ak je na vašom počítači nainštalovaný systém Windows Vista Ultimate, môžete inovovať iba na systém Windows 7 Ultimate. Zakúpte si oprávnenú kópiu systému Windows 7.

Krok 2

Zapnite počítač a pripojte sa na internet. Inštalačný program na aktualizáciu Windows 7 použije na získanie aktualizácií počas procesu inštalácie internet. Aj keď však nemáte prístup k sieti, inštalácia systému Windows 7 bude fungovať, ale po dokončení vás požiada o stiahnutie správnych aktualizácií.

Krok 3

Vložte inštalačný disk do svojej disketovej jednotky alebo dvakrát kliknite na spustiteľný súbor inštalácie, ak ste si Windows 7 stiahli z Internetu. Pripravte si licenčný kľúč produktu Windows. Je to 25-ciferný kód a je uvedený na krabici s licencovaným diskom alebo v textovom súbore pripojenom k inštalačnému programu.

Krok 4

Hneď ako sa spustí inštalačný súbor, kliknite na tlačidlo Inštalovať. Ak je váš počítač pripojený k internetu, vyberte možnosť Inštalovať dôležité aktualizácie. Skontrolujte poskytnuté informácie, vyberte možnosť „Súhlasím s podmienkami licenčnej zmluvy“a pokračujte na ďalšiu obrazovku. Ako typ inštalácie vyberte možnosť Aktualizovať a potom kliknite na tlačidlo Inštalovať. Počas inštalácie nevypínajte počítač. Spustí sa automaticky a po dokončení sa počítač reštartuje.

Odporúča: