Ako Zmeniť Jazyk Windows Na Ruštinu

Obsah:

Ako Zmeniť Jazyk Windows Na Ruštinu
Ako Zmeniť Jazyk Windows Na Ruštinu

Video: Ako Zmeniť Jazyk Windows Na Ruštinu

Video: Ako Zmeniť Jazyk Windows Na Ruštinu
Video: Windows 10 - Jak změnit jazyk systému 2024, Smieť
Anonim

Pokiaľ máte disk s operačným systémom, ale je v jazyku, ktorý neovládate, a chcete používať Windows s ruským rozhraním, nie je vôbec potrebné hľadať nový bootovací disk. Môžete nainštalovať operačný systém a potom zmeniť jazyk.

Ako zmeniť jazyk Windows na ruštinu
Ako zmeniť jazyk Windows na ruštinu

Nevyhnutné

  • - počítač s OS Windows;
  • - jazykový balíček MUI;
  • - Nástroj Vistalizator.

Inštrukcie

Krok 1

Ak máte operačný systém Windows 7, Enterprise alebo Ultimate, môžete jazyk rozhrania zmeniť v rýchlom režime. Všetky ostatné operačné systémy vyžadujú samostatné jazykové balíčky.

Krok 2

Najskôr zvážime proces výmeny jazykového rozhrania za ruštinu pre operačný systém Windows XP. Stiahnite si balík ruského jazyka Multilingual User Interface (MUI) z Internetu. Pri sťahovaní nezabudnite vziať do úvahy bitovosť vášho OS, pretože jazykové balíčky pre 32 a 64-bitové operačné systémy nie sú navzájom kompatibilné.

Krok 3

Spustite stiahnutý jazykový balík. Inštaláciou vybraného balíka do vášho operačného systému vás začne sprevádzať sprievodca. Inštalácia je automatická. Musíte si len zvoliť Service Pack. Aktualizáciu Service Pack operačného systému nájdete kliknutím pravým tlačidlom myši na ikonu Tento počítač. Otvorí sa okno s informáciami o vašom operačnom systéme a je tam napísaná verzia balíka Service Pack. Po dokončení inštalácie sa počítač reštartuje. Po reštartovaní systému Windows XP bude mať ruské rozhranie.

Krok 4

Majitelia operačných systémov Vista a Windows 7 budú na zmenu jazyka rozhrania na ruštinu potrebovať pomôcku Vistalizator. Upozorňujeme, že systémy Vista a Windows 7 vyžadujú samostatné verzie programu. Musíte si ho teda stiahnuť špeciálne pre váš operačný systém. Po stiahnutí programu sa s jeho spustením neponáhľajte. Stiahnite si ruský jazykový balík pre svoju verziu systému Windows. Nezabudnite tiež v tomto prípade vziať do úvahy bitovú kapacitu vášho operačného systému.

Krok 5

Spustite program. V jeho ponuke vyberte tlačidlo prehľadávať a zadajte cestu k stiahnutému jazykovému balíku. Potom v ponuke programu vyberte príkaz „Zmeniť jazyk“. Počítač sa reštartuje a potom sa zmení jazyk rozhrania.

Odporúča: