Ako Zmeniť Jazyk Systému Windows Vista

Obsah:

Ako Zmeniť Jazyk Systému Windows Vista
Ako Zmeniť Jazyk Systému Windows Vista

Video: Ako Zmeniť Jazyk Systému Windows Vista

Video: Ako Zmeniť Jazyk Systému Windows Vista
Video: Vistalizator или Как я устанавливаю русский язык на Windows Vista Build 5840 2024, Apríl
Anonim

Pre tých, ktorí používajú operačný systém Windows, nie je tajomstvom, že okrem verzie samotného OS (XP, Vista, 7), jeho konfigurácie (Home, Professional atď.) Existuje aj rozdelenie podľa jazykov, ktorý sa používal ako systémový, to znamená v názvoch okien, pri zobrazovaní systémových informácií, v systéme pomoci a pod. Zároveň je nemožné oficiálne kúpiť verziu v Rusku, napríklad pre USA. Ak chcete zmeniť jazyk „komunikácie“systému Windows Vista na iný, potrebujete prístup na Internet.

Ako zmeniť jazyk systému Windows Vista
Ako zmeniť jazyk systému Windows Vista

Nevyhnutné

Počítač so systémom Windows Vista

Inštrukcie

Krok 1

Prvá vec, ktorú si treba uvedomiť, je, že oficiálne možnosť zmeny jazykového rozhrania sa poskytuje pre dve verzie systému Windows Vista, ktoré sa nazývajú Ultimate Enterprise. Uistite sa, že verzia, ktorú ste nainštalovali, je jedna z vyššie uvedených. Ak je to tak, prejdite na druhú časť postupu na zmenu jazyka - stiahnutie a inštalácia jazykového balíka.

Krok 2

Použite službu Windows Update. Za týmto účelom vyberte na karte „Všetky programy“v ponuke „Štart“riadok „Windows Update“. Spustite kontrolu aktualizácií pre váš počítač. Po dokončení kontroly vyberte možnosť „Dostupné sú voliteľné aktualizácie“. Nájdite sekciu „Windows Vista Ultimate Language Pack“a vyberte požadovaný jazykový balík. Samozrejme si môžete stiahnuť a nainštalovať všetky dostupné jazykové balíčky, ale zaberie to veľa času a miesta na pevnom disku.

Krok 3

Svoj výber jazyka potvrďte kliknutím na tlačidlo OK a výberom možnosti „Inštalovať aktualizácie“. Upozorňujeme, že účet, pod ktorým ste sa prihlásili do počítača, musí mať práva správcu. Počkajte, kým sa proces inštalácie aktualizácie nedokončí, a reštartujte počítač. Skontrolujte, či sa zmenil jazyk rozhrania.

Krok 4

Ak neexistuje možnosť alebo vôľa používať automatické aktualizácie, stiahnite si jazykový balíček ako inštalačný súbor z oficiálnej webovej stránky spoločnosti Microsoft.

Krok 5

Ak vaša verzia pre Windows nie je jednou z vyššie uvedených, nebudete môcť používať UI Change Pack. V takom prípade môžete na prispôsobenie systému Windows Vista použiť softvérové balíčky tretích strán, napríklad balík Vistalizator. Malo by sa však pamätať na to, že takáto zmena jazyka je porušením podmienok licencie výrobcu operačného systému a nezaručuje úplne správne fungovanie „preloženého“systému. V mnohých prípadoch však môže byť použitie takéhoto konfiguračného balíka jediným východiskom zo situácie.

Odporúča: