Ako Skontrolovať Licenciu Programu

Obsah:

Ako Skontrolovať Licenciu Programu
Ako Skontrolovať Licenciu Programu

Video: Ako Skontrolovať Licenciu Programu

Video: Ako Skontrolovať Licenciu Programu
Video: Начало работы с QLC+ Управление цветомузыкой с компьютера. Как управлять светом. 2024, Apríl
Anonim

Operačný systém Windows 7 je platený program. Pri zakúpení disku v tomto operačnom systéme dávajte pozor na štítok na disku s hologramom a alfanumerickým kódom. V skutočnosti za túto nálepku platíte peniaze, pretože ide o potvrdenie o zakúpení systému a iba pomocou tohto kódu je možné aktivovať licenciu.

Ako skontrolovať licenciu programu
Ako skontrolovať licenciu programu

Nevyhnutné

práva správcu

Inštrukcie

Krok 1

Spustite okno vlastností počítača. Môžete to urobiť kliknutím pravým tlačidlom myši na ikonu „Tento počítač“a výberom spodnej položky „Vlastnosti“v ponuke, ktorá sa otvorí. Posuňte sa nadol v hlavnom okne do oblasti „Aktivácia systému Windows“. Ak vidíte nápis „Aktivácia systému Windows dokončená“, tento program má minimálne aktivačný kľúč. Preskúmajte skrinku počítača. Prítomnosť štítku s hologramom a kódom je istým znakom licencovaného operačného systému Windows.

Krok 2

Skontrolujte aktualizácie zabezpečenia systému Windows a zistite, či je váš systém licencovaný. Pri inštalácii určitých aktualizačných modulov sa nainštalovaný kľúč automaticky skontroluje. Ak nemá licenciu, aktivácia sa resetuje a systém zobrazí správu, že máte 30 dní na aktiváciu systému Windows.

Krok 3

Pomocou obslužných programov vyhľadajte aktivačný kľúč systému Windows a skontrolujte licenciu. Programy ako Everest zobrazujú úplné informácie o počítači. Takýto softvér môžete ľahko nájsť na internete alebo si ho okamžite stiahnuť zo stránky softodrom.ru. V časti „Operačný systém“môžete vidieť verziu programu, kód a kľúč programu a tiež to, či tento systém vyžaduje aktiváciu.

Krok 4

Nepoužívajte softvér bez licencie. Programy s hacknutými kľúčmi môžu byť nestabilné, pretože pri neprirodzenej aktivácii sú systémové súbory nútené meniť sa, čo môže následne viesť k chybám v systéme. Za zmienku tiež stojí, že určitý softvér môže obsahovať rôzne škodlivé kódy, ktoré zhromažďujú informácie z vášho počítača v reálnom čase a odosielajú ich cudzím osobám.

Odporúča: