Ako Obnoviť účet V Streame

Obsah:

Ako Obnoviť účet V Streame
Ako Obnoviť účet V Streame

Video: Ako Obnoviť účet V Streame

Video: Ako Obnoviť účet V Streame
Video: Jak OBNOVIT ÚČET pro STREAM | Návod | STEAM / PC 2024, Apríl
Anonim

Steam je špeciálna služba, ktorá vám umožňuje vyhľadávať, nakupovať, sťahovať cez internet, aktualizovať počítačové hry, ich úpravy a doplnky. Aby mohli používatelia pracovať s touto službou, musia si do počítača nainštalovať klientsky program Steam a vytvoriť si vlastný účet. Účelom služby je bojovať proti pirátstvu a poskytnúť rýchly prístup k hrám.

Ako obnoviť účet v streame
Ako obnoviť účet v streame

Nevyhnutné

  • - internet;
  • - kľúč k hre;
  • - krabica s licencovaným diskom;
  • - fotoaparát.

Inštrukcie

Krok 1

Z nejakého dôvodu (peňažné podvody, hackerstvo, pirátstvo, phishingové útoky) môže byť účet Steam zablokovaný, takže používateľ nemôže hrať zakúpené hry alebo sťahovať nové. Administratíva tiež uzatvára prístup k účtu, ktorý bol odcudzený a používaný inými osobami. V takom prípade ho musíte obnoviť a preukázať tak servisnej podpore, kto je skutočným vlastníkom. Ak ste zabudli alebo stratili heslo svojho účtu a nemôžete odpovedať na bezpečnostnú otázku, musíte tiež postupovať podľa týchto pokynov.

Krok 2

Prejdite na oficiálnu webovú stránku obchodu Steam - na odkaze https://store.steampowered.com. Otvorte službu podpory („Podpora“v hornej časti stránky). Kliknite na odkaz „Kontaktovať podporu“. Vytvorte si účet podpory (nie je to to isté ako účet Steam) zadaním e-mailovej adresy, používateľského mena a hesla. Po registrácii sa prihláste a kliknite na „Spýtať sa na otázku“. Vyberte kategóriu dotazu „Účet“a podkategóriu, ktorú potrebujete, napríklad „Ukradnutý účet“alebo „Stratené heslo“. Do poľa „názov“zadajte názov účtu, ktorý chcete obnoviť.

Krok 3

Do poľa „CD key“zadajte kľúč ktorejkoľvek z hier, ktoré ste aktivovali v systéme Steam. Ak ste prostredníctvom tejto služby nehrali alebo ste neuložili svoje kľúče, šanca na zotavenie je veľmi nízka.

Krok 4

Do nasledujúceho poľa napíšte svoju otázku, uveďte informácie, ktoré považujete za potrebné a ktoré môžu preukázať vaše práva k účtu. Napríklad, ak ste si kúpili počítačovú hru prostredníctvom kreditnej karty, ale tu napíšete nasledujúce údaje: typ karty (Visa, Master Card), celé meno kreditnej karty, do akého dátumu je platná, posledné 4 číslice číslo karty. Napíš list v angličtine.

Krok 5

K listu môžete tiež pripojiť ďalšie súbory. Ak máte napríklad aktivovanú skrinku zakúpenej hry prostredníctvom služby Steam, urobte fotografiu. Otvorte krabicu tak, aby ste jasne videli kľúč, napísali na svoj účet názov svojho účtu a položili ho navrch, bez toho, aby ste kľúč zatvorili, odfoťte. Nahrajte fotografiu a odošlite žiadosť. Ak ste si kúpili kľúč v internetovom obchode, stačí to označiť v tele listu a napísať číslo objednávky.

Krok 6

Do vašej poštovej schránky dostanete oznámenie, že požiadavka na technickú podporu bola prijatá. Teraz zostáva čakať na odpoveď. Možno budete e-mailom vyzvaní, aby ste potvrdili, že toto je váš disk s hrou: na tento účel urobte ďalšiu fotografiu, tentokrát napíšte na štítok s kľúčom číslo požiadavky služby Steam (bude uvedené v liste).

Krok 7

Po chvíli bude na e-mail odoslaná správa o obnovení vášho účtu Steam s vašim používateľským menom a novým heslom. Okamžite otvorte klienta Steam a prihláste sa do svojho účtu. Zmeňte svoju bezpečnostnú otázku a vytvorte zložitejšie a dlhšie heslo s číslami a veľkými písmenami.

Odporúča: