Ako Obnoviť Odstránený účet

Obsah:

Ako Obnoviť Odstránený účet
Ako Obnoviť Odstránený účet

Video: Ako Obnoviť Odstránený účet

Video: Ako Obnoviť Odstránený účet
Video: Zapomenuti účet 01: zabrokovani andlojt 2024, Smieť
Anonim

V niektorých prípadoch, najmä keď dôjde k zlyhaniu softvéru alebo systému, sa používateľské účty operačného systému odstránia. Po reštarte počítača sa používateľ nemôže prihlásiť do systému pomocou svojho používateľského mena. Zdá sa, že situácia je beznádejná, ale nezúfajte. V systéme Windows XP a novších verziách je k dispozícii veľmi užitočný nástroj, ktorý pomáha pri väčšine zlyhaní systému. V angličtine sa nazýva „Obnovenie systému“alebo „Obnovenie systému“.

Táto pomôcka vám bez bližších podrobností pomôže vrátiť počítač do stavu, v akom sa nachádzal pred zlyhaním. Pri každej inštalácii programu alebo ovládačov táto pomôcka uloží obraz systému na pevný disk a podľa potreby ich môžete v prípade potreby ľahko obnoviť.

Ako obnoviť odstránený účet
Ako obnoviť odstránený účet

Inštrukcie

Krok 1

Prejdite na Štart - Všetky programy - Príslušenstvo - Systémové nástroje.

Krok 2

Keď sa zobrazí okno Vitajte v Obnovení systému, kliknite na Ďalej.

Krok 3

V okne Vyberte bod obnovenia musíte zvoliť bod obnovenia k dátumu, kedy operačný systém fungoval bez porúch.

Krok 4

Kliknite na Ďalej.

Krok 5

Spustili ste teda obslužný program na obnovenie operačného systému do stavu zlyhania.

Krok 6

Na konci tohto pomocného programu sa počítač reštartuje. Po reštarte by sa odstránené účty mali zobraziť v okne výberu používateľa. Je však potrebné pamätať na to, že sa obnoví nielen profil tohto používateľa, ale aj stav všetkých existujúcich profilov tohto počítača. Ak boli nejaké programy nainštalované, potom sa po zlyhaní odstránia. Ak to stále nepomáha, môžete sa vrátiť do pôvodného stavu operačného systému. Ak to chcete urobiť, musíte vrátiť späť výsledok nástroja Obnovovanie systému.

Krok 7

Ak to chcete urobiť, prejdite na pomôcku Obnovovanie systému. V okne Vitajte v Obnovení systému vyberte možnosť Vrátiť späť moje posledné obnovenie. Potom postupujte podľa zobrazených pokynov. Na konci práce sa počítač znova reštartuje.

Odporúča: