Aktualizácia DirectX

Obsah:

Aktualizácia DirectX
Aktualizácia DirectX

Video: Aktualizácia DirectX

Video: Aktualizácia DirectX
Video: Как установить или обновить DirectX на Windows 10 2024, Smieť
Anonim

DirectX je sada knižníc určených na správne fungovanie aplikácií a hier náročných na zdroje. Bez tohto balíka sa nezaobíde žiadna moderná hra. Ak tieto knižnice nie sú v počítači nainštalované, môžu sa počas prevádzky aplikácií a hier vyskytnúť rôzne chyby.

Aktualizácia DirectX
Aktualizácia DirectX

Nevyhnutné

  • - počítač so systémom Windows;
  • - Prístup na internet.

Inštrukcie

Krok 1

Prebieha kontrola verzie DirectX. Ak chcete zistiť, ktorá verzia rozhrania DirectX je nainštalovaná vo vašom počítači, prejdite do ponuky „Štart“a vyberte príkaz „Spustiť“(môžete to urobiť aj stlačením kombinácie klávesov Windows + R). Do textového poľa okna, ktoré sa zobrazí, zadajte „dxdiag“bez úvodzoviek, kliknite na tlačidlo „OK“. Otvorí sa diagnostický nástroj DirectX. Na karte „Systém“vyhľadajte položku „Verzia DirectX“. Ak verzia DirectX nie je zistená alebo je zastaraná, musíte si stiahnuť a nainštalovať novú verziu.

Vykonať
Vykonať

Krok 2

Stiahnite si aktuálnu verziu DirectX. Najnovšie verzie knižníc DirectX si môžete stiahnuť na oficiálnej webovej stránke spoločnosti Microsoft -> Na stiahnutie -> DirectX (https://www.microsoft.com/ru-ru/download/details.aspx?id=35). Uistite sa, že sťahujete to, čo chcete (DirectX Web Runtime Installer pre koncového používateľa), kliknite na tlačidlo Stiahnuť. Spustí sa spustiteľný súbor „dxwebsetup.exe“. Naštartujte to.

Stiahnuť ▼
Stiahnuť ▼

Krok 3

Inštalácia DirectX. Otvorí sa okno inštalátora DirectX. Prijmite súhlas koncového používateľa a postupujte podľa pokynov. Po inštalácii sa odporúča reštartovať počítač.

Odporúča: