Ako Vrátiť Späť Verziu Directx

Obsah:

Ako Vrátiť Späť Verziu Directx
Ako Vrátiť Späť Verziu Directx

Video: Ako Vrátiť Späť Verziu Directx

Video: Ako Vrátiť Späť Verziu Directx
Video: Как установить DirectX, если он не устанавливается 2024, Smieť
Anonim

DirectX je sada knižníc používaných v hrách na zobrazovanie grafiky. Verziu môžete zmeniť na staršiu tak, že preinštalujete knižnicu alebo použijete funkcie špecializovaného pomocného programu.

Ako vrátiť späť verziu Directx
Ako vrátiť späť verziu Directx

Inštrukcie

Krok 1

Ak chcete vrátiť späť nainštalované rozhranie DirectX, musíte odstrániť súbory z novej knižnice a potom nainštalovať balík súborov zo starej. Ak to chcete urobiť, prejdite na ovládací panel programov nainštalovaných v systéme pomocou ponuky „Štart“- „Ovládací panel“. Vyberte sekciu „Pridať alebo odstrániť programy“. Medzi pozíciami v zozname aplikácií vyberte DirectX, kliknite na ňu pravým tlačidlom myši a potom kliknite na tlačidlo „Odinštalovať“.

Krok 2

Po procedúre odinštalovania prejdite na oficiálnu webovú stránku DirectX a stiahnite si požadovaný knižničný balík. Ak ste teda odinštalovali DirectX 10, stiahnite si knižnicu verzie 9.0c. Po dokončení sťahovania výsledný súbor spustite. Dokončite inštaláciu podľa pokynov na obrazovke a potom vykonajte zmeny reštartovaním počítača.

Krok 3

Na odinštalovanie DirectX môžete tiež použiť DirectX Happy Uninstall. Podporuje všetky verzie a jedným kliknutím sa dá vrátiť do požadovanej knižnice. Na rýchlejšie odstránenie balíka môžete použiť KMDXC. Obslužný program umožňuje vrátiť späť alebo naopak aktualizovať požadovanú verziu.

Krok 4

Pre Windows 7 je nainštalovaný DirectX 11. Môžete ho odinštalovať pomocou programu DirectX Eradicator. Rozbaľte archív programu a spustite súbor dxerad.exe. Vyberte možnosť odinštalovať DirectX. Po dokončení postupu reštartujte počítač a prejdite na oficiálnu webovú stránku knižnice, aby ste si stiahli staršiu verziu. Nainštalujte ho. Vrátenie bolo dokončené.

Odporúča: