Ako Získať číslo Na Skype

Obsah:

Ako Získať číslo Na Skype
Ako Získať číslo Na Skype

Video: Ako Získať číslo Na Skype

Video: Ako Získať číslo Na Skype
Video: Как обезопасить аккаунт в скайпе (skype) 2024, Apríl
Anonim

Služby Skype používa viac ako 20 miliónov ľudí na celom svete. Umožňuje vám okamžité správy, bezplatné hovory, videochaty a ďalšie.

Ako získať číslo na Skype
Ako získať číslo na Skype

Inštrukcie

Krok 1

Aby ste sa mohli zaregistrovať v Skype, musíte si z odkazu stiahnuť inštalačný súbor https://www.skype.com/go/downloading. Potom ho spustite a postupujte podľa pokynov. Po stiahnutí a nainštalovaní programu sa zobrazí okno pre zadanie mena a hesla. Existuje aj odkaz Vytvoriť nový účet. Kliknite na ňu

Krok 2

V okne prehliadača, ktoré sa otvorí, musíte vyplniť dotazník. Je to v angličtine, takže vám pomôžem. Polia označené hviezdičkou sú povinné, ostatné je možné ignorovať. Meno - meno.

Priezvisko - priezvisko.

Vaša e-mailová adresa - zadajte svoju e-mailovú adresu.

Opakovať e-mail - opakujte e-mailovú adresu.

Narodeniny - narodeniny (deň / mesiac / rok).

Pohlavie - pohlavie (Muž - Muž, Žena - Žena).

Mesto je vaše mesto.

Jazyk - jazyk (v zozname vyberte ruštinu).

Číslo mobilného telefónu - číslo mobilného telefónu.

Ako mienite používať Skype? - Na aké účely budete Skype používať? (prvá možnosť je pre osobnú komunikáciu, druhá pre obchodné rokovania).

Názov Skype - meno, ktoré zadáte pri zadávaní Skype (musíte zadávať latinské písmená a číslice). Napravo od poľa je otáznik, kliknutím na neho zistíte, či je vami vybrané meno voľné. Ak je program zaneprázdnený, ponúkne vám možnosti výmeny.

Heslo - heslo (používa sa od 6 do 20 latinských znakov a čísel).

Opakujte heslo - zopakujte heslo. Ak chcete dostávať správy zo služby Skype na svoju e-mailovú adresu, nechajte začiarknutie e-mailom, ak nie, zrušte jeho začiarknutie. Sem zadajte text vyššie - zadajte text napísaný na obrázku vyššie.

Teraz kliknite na tlačidlo Súhlasím - Pokračovať.

Krok 3

Spustite Skype a zadajte vami zvolené používateľské meno a heslo, potom kliknite na tlačidlo Prihlásiť sa. V ľavom dolnom rohu uvidíte tlačidlo „Pridať kontakt“. Kliknite na ňu, zadajte podrobnosti o svojom priateľovi a začnite chatovať. Aby vás mohol kontaktovať niekto iný, musíte mu dať iba svoje meno alebo e-mailovú adresu.

Odporúča: