Ako Vypnúť Zvuk V ICQ

Obsah:

Ako Vypnúť Zvuk V ICQ
Ako Vypnúť Zvuk V ICQ

Video: Ako Vypnúť Zvuk V ICQ

Video: Ako Vypnúť Zvuk V ICQ
Video: Тайна звуков iCQ (Аськи) 2024, Smieť
Anonim

Okamžité správy sú veľmi zábavný proces. Každú novú správu však štandardne sprevádza zvukový signál, ktorý môže byť pre niekoho nepríjemný, môže niekoho odpútať od dôležitých vecí a niekto ho vôbec nepotrebuje, pretože pohľad z monitora netrvá ani chvíľu. Stlmenie zvuku v ICQ je celkom jednoduché.

Ako vypnúť zvuk v ICQ
Ako vypnúť zvuk v ICQ

Inštrukcie

Krok 1

Otvorte program okamžitých správ a uistite sa, že sú zapnuté zvuky udalostí. Za týmto účelom jednoducho pošlite správu jednému alebo viacerým kontaktom, ktoré vám určite odpovedia. Po ubezpečení, že program pracuje so zvukom, musíte v ňom nájsť panel nastavení. Panel nastavení ICQ je spravidla označený ikonou vo forme kľúča, avšak v závislosti od zostavenia programu môže toto tlačidlo vyzerať inak.

Krok 2

Na paneli nastavení prejdite na kartu s názvom „Zvuky“. Pomocou tejto karty môžete vypnúť zvuk v ICQ. Upozorňujeme, že zvuk je možné nielen vypnúť, ale aj zmeniť, a to pre každú udalosť zvlášť. Zvukové upozornenia na nové správy môžete vypnúť zanechaním zvukového signálu, čo znamená, že kontakt vám začal písať správu. Zvuk môžete úplne vypnúť začiarknutím políčka vedľa riadku „Stlmiť zvuk“na karte „Zvuky“.

Krok 3

V niektorých programoch môžete vypnúť zvuk v ICQ jednoduchým stlačením tlačidla v hlavnom okne klienta. Toto tlačidlo sa spravidla nachádza v hornej časti nad zoznamom kontaktov a je to ikona s konvenčným obrázkom reproduktora. Kliknutím na ňu môžete vypnúť všetky zvuky naraz. Zvuk sa znova zapne opätovným stlačením tohto tlačidla. Táto metóda je jednoduchšia ako vypnutie zvukov pomocou panela nastavení.

Odporúča: