Ako Si Vyrobiť Vlastnú Flash Karikatúru

Obsah:

Ako Si Vyrobiť Vlastnú Flash Karikatúru
Ako Si Vyrobiť Vlastnú Flash Karikatúru

Video: Ako Si Vyrobiť Vlastnú Flash Karikatúru

Video: Ako Si Vyrobiť Vlastnú Flash Karikatúru
Video: Как сделать слайм - жвачку для рук в домашних условиях с тетраборатом натрия без клея ПВА 2024, Smieť
Anonim

Existuje niekoľko spôsobov, ako vytvoriť animáciu Flash. Pre bežného používateľa alebo začiatočníka pri vytváraní flash filmov je vhodné dodržiavať určité technické pokyny a začať od nuly.

Flash karikatúra
Flash karikatúra

Inštrukcie

Krok 1

Pred vytvorením flash karikatúry je samozrejme žiaduce vytvoriť samostatné obrázky v inom programe, ktoré je možné neskôr spojiť dohromady (snímka po snímke). Na dosiahnutie kvality v tomto ohľade musí mať program aj veľké príležitosti, vrátane príležitostí pre začiatočníkov. Preto je lepšie inštalovať grafický editor Adobe Photoshop. Je vhodné vytvárať v editore samostatné rámce, pretože program obsahuje veľa tém, typov písma, štýlov atď. Ak navyše Photoshop neobsahuje potrebné doplnky, môžete si ich kedykoľvek stiahnuť na internete (napríklad písma - https://ifont.ru). Okrem doplnkov k vytváraniu obrázkov pre začiatočníkov nebude na škodu poznať aj niektoré nastavenia Photoshopu. Pre začiatočníka preto nie je na škodu oboznámiť sa s lekciami pre tento program

Krok 2

Ak sa chcete zoznámiť s technológiou vytvárania animácií pre začiatočníkov, môžete skúsiť začať mastering s editorom gif. Aby ste to dosiahli, musíte si nainštalovať program Easy.

Krok 3

Najlepšie je vytvárať flash filmy (karikatúry) pomocou programu Macromedia Flash Professional. Program je vybavený mnohými možnosťami a je všestranný pri vytváraní animácií. Príležitosti: vytvorenie videa pomocou vašich kresieb (s možnosťou kreslenia) alebo pomocou vytvorených obrázkov atď. Medzi možnosti programu tiež patrí: pridávanie zvukov, vytváranie flash bannerov, ponuky (pre internetové stránky) a mnoho ďalších funkcií. Ak poznáte princíp tvorby (po tréningu s programom Easy.gif"

Odporúča: