Ako Odstrániť Aktualizácie Z Počítača

Obsah:

Ako Odstrániť Aktualizácie Z Počítača
Ako Odstrániť Aktualizácie Z Počítača

Video: Ako Odstrániť Aktualizácie Z Počítača

Video: Ako Odstrániť Aktualizácie Z Počítača
Video: ✔ Ako odstrániť vírusy z PC // SK 2024, Apríl
Anonim

Aktualizácie z vášho počítača je možné odstrániť, ak spôsobujú nejaký problém v systéme, pretože samotné aktualizácie zvyšujú zabezpečenie vášho počítača. Pred odstránením aktualizácií sa však musíte úplne ubezpečiť, že sa podieľajú na narušení systému.

Ako odstrániť aktualizácie z počítača
Ako odstrániť aktualizácie z počítača

Je to nevyhnutné

Osobný počítač; - schopnosť používať PC

Inštrukcie

Krok 1

Najskôr kliknutím na tlačidlo „Štart“prejdite na položku „Ovládací panel“a potom na položku „Programy“. Ďalej v sekcii „Programy a funkcie“zadajte príkaz „Zobraziť nainštalované aktualizácie“. V tomto okne uvidíte všetky aktualizácie, ktoré ste nainštalovali skôr.

Krok 2

Po skontrolovaní zoznamu aktualizácií vyberte tú, ktorú chcete odstrániť, a kliknite na tlačidlo „Odstrániť“. Pri vykonávaní tejto jednoduchej operácie často prichádza požiadavka, ktorá vyžaduje zadanie konkrétneho hesla alebo jeho potvrdenie. V takom prípade buď potvrďte heslo, alebo ho zadajte. Po zadaní alebo potvrdení hesla bude aktualizácia vymazaná. Kontrola odstránenia nie je vôbec zložitá, stačí otvoriť sekciu „Nainštalované aktualizácie“a kliknúť na príkaz „Zobraziť vzdialené aktualizácie“, aby ste sa uistili, že zmizla zo zoznamu.

Krok 3

Ak aktualizácia náhle zlyhá, skontrolujte sieťové pripojenie vášho počítača. Všeobecné parametre môžu jednoducho zabrániť odinštalovaniu počítača. Nezabudnite, že niektoré aktualizácie nemožno odstrániť, pretože priamo súvisia s bezpečnosťou operačného systému počítača. Keď potom systém Windows automaticky preinštaluje aktualizácie, mali by ste jednoducho deaktivovať službu Windows Update (Windows Update Service). Aby ste však mohli túto službu úplne vypnúť, musíte deaktivovať proces wuauclt.exe.

Odporúča: