Ako Odstrániť Bat

Obsah:

Ako Odstrániť Bat
Ako Odstrániť Bat

Video: Ako Odstrániť Bat

Video: Ako Odstrániť Bat
Video: Тоботы. Атлон - 21-30 2024, Smieť
Anonim

Bat je bežný e-mailový klient pre operačné systémy Windows. Umožňuje vám vykonať takmer akúkoľvek operáciu pomocou e-mailovej schránky. V prípade, že nájdete nástroj, ktorý je pre vás pohodlnejší alebo ktorý chcete program iba preinštalovať, aby ste vyriešili problémy s jeho fungovaním, budete najskôr musieť program Bat úplne odstrániť.

Ako odstrániť Bat
Ako odstrániť Bat

Inštrukcie

Krok 1

Pred odstránením Netopiera choďte do okna programu a uložte všetky svoje e-maily, aby ste zabránili strate údajov. Použite na to ponuku nástroja „Nástroje“. Potom vyberte sekciu „Zálohovanie“. V okne, ktoré sa zobrazí, zadajte názov súboru, do ktorého chcete uložiť svoje písmená. Začiarknite políčko vedľa poštových schránok, ktorých údaje chcete uložiť. V prípade potreby môžete súbor chrániť heslom pomocou zodpovedajúcich položiek v okne.

Krok 2

Spustite obslužný program na úpravu registra regedit. Ak to chcete urobiť, otvorte „Štart“a do vyhľadávacieho panela zadajte regedit. Po spustení programu choďte do pobočky HKEY_CURRENT_USER - Softvér - RIT. Kliknite pravým tlačidlom myši na túto položku a kliknite na príkaz „Exportovať“. V riadku „Hodnota“zadajte adresár na uloženie zálohy.

Krok 3

Otvorte ponuku „Štart“- „Ovládací panel“. V okne, ktoré sa zobrazí, kliknite na položku Pridať alebo odstrániť programy. V zozname uvidíte nainštalované pomocné programy. Vyberte The bat a kliknite na Uninstall. Vybranú operáciu potvrďte kliknutím na tlačidlo „Ďalej“. Počkajte do konca procedúry.

Krok 4

Vráťte sa do editora regedit a vyberte vetvu The bat, ktorú ste uložili v predchádzajúcich odsekoch. Kliknite na ňu pravým tlačidlom myši a potom kliknite na príkaz „Odstrániť“. Potvrďte operáciu. Postup odstránenia je dokončený.

Krok 5

Všetky nepotrebné súbory, ktoré zostanú po odinštalovaní programu, môžete vyčistiť pomocou ďalších pomocných programov. Z nich stojí za zmienku CCleaner. Nainštalujte a spustite aplikáciu a potom prejdite do časti „Register“. V zobrazenom okne kliknite na „Hľadať problémy“a potom ich opravte kliknutím na tlačidlo „Opraviť všetko“.

Krok 6

Prejdite do časti „Spustenie“a odstráňte položky Bat v okne programu, ak zostanú po odstránení. Postup čistenia systému z pomocného programu je dokončený.

Odporúča: