Ako Odstrániť Aktiváciu Systému Windows XP

Obsah:

Ako Odstrániť Aktiváciu Systému Windows XP
Ako Odstrániť Aktiváciu Systému Windows XP

Video: Ako Odstrániť Aktiváciu Systému Windows XP

Video: Ako Odstrániť Aktiváciu Systému Windows XP
Video: Выживание под Windows XP Professional x64 Edition в 2021 году 2024, Apríl
Anonim

Ak ste si do osobného počítača nainštalovali oficiálnu verziu systému Windows od spoločnosti Microsoft, pripravte sa na to, že vás operačný systém bude neustále otravovať správami, že je čas produkt aktivovať. Ak chcete tieto správy vymazať, postupujte takto.

Ako odstrániť aktiváciu systému Windows XP
Ako odstrániť aktiváciu systému Windows XP

Inštrukcie

Krok 1

Nainštalujte si licencovanú (jailbroken) verziu operačného systému. Upozorňujeme, že je vhodný na domáce použitie, ale ak je takýto operačný systém nainštalovaný na počítačoch v kancelárii spoločnosti, môže spôsobiť vážne problémy, pokuty atď. Pirátska verzia operačného systému vám ušetrí problémy s odstránením aktivácie systému Windows. Mnoho zdrojov ponúka bezplatné stiahnutie optimalizovanej verzie produktu Microsoft.

Krok 2

Upozorňujeme, že distribúcia a použitie týchto produktov je priamym porušením autorských práv, ktoré je v rozpore s existujúcimi zákonmi. Ak vás to nevystraší, nainštalujte si do osobného počítača stiahnutú alebo zakúpenú pirátsku verziu operačného systému. Požiadavka na aktiváciu v takýchto operačných systémoch bola predvolene eliminovaná, čo vám automaticky ušetrí problémy s elimináciou potreby ich aktivácie.

Krok 3

Spustením operačného systému osobného počítača v bezpečnom režime aktiváciu odstránite. Prihláste sa ako správca. Zobrazí sa správa, že systém Windows je momentálne spustený v bezpečnom režime. Súhlasíte a kliknite na OK. Ak tak neurobíte, automaticky sa spustí program Obnovenie systémových nastavení. Vstúpte do ponuky tlačidla „Štart“a vyberte možnosť „Spustiť“. Na príkazovom riadku zadajte príkaz regedit.

Krok 4

Prejdite do pobočky systémového registra HKEY_LOCAL_MACHENE / SOFTWARE / Microsoft / WindowsNT / Current Version / WPAEvents. Vyhľadajte položku registra OOBETimer. Uvidíte sériu písmen a číslic. Ak chcete aktiváciu odstrániť, nahraďte ich látkou FF D5 71 D6 8B 6A 8D 6F D5 33 93 FD a potom kliknite na tlačidlo OK. Po týchto krokoch môžete prejsť na sprievodcu aktiváciou. Povie sa, že systém je už aktivovaný.

Odporúča: