Ako Uviesť Do Prevádzky

Obsah:

Ako Uviesť Do Prevádzky
Ako Uviesť Do Prevádzky

Video: Ako Uviesť Do Prevádzky

Video: Ako Uviesť Do Prevádzky
Video: 65 rokov Albatrosu 2024, Smieť
Anonim

Každý používateľ má vlastnú sadu softvérových aplikácií, ktoré sú potrebné pri práci s počítačom. V takom prípade bude správne nakonfigurovať automatické spustenie programov ihneď po štarte operačného systému. Mnoho programov má svoje vlastné automatické načítanie, ale niektoré z nich musia byť nastavené na automatické spustenie. Windows OS na to poskytuje špeciálny režim spustenia.

Ako uviesť do prevádzky
Ako uviesť do prevádzky

Inštrukcie

Krok 1

Kliknite na tlačidlo „Štart“a potom na kartu v zobrazenej ponuke „Všetky programy“. Vyhľadajte položku „Spustenie“v štandardnom zozname programov a aplikácií.

Krok 2

Otvorte kontextové menu tejto položky. Kliknite na ňu pravým tlačidlom myši. Potom z ponuky vyberte položku „Prieskumník“.

Krok 3

Na obrazovke sa zobrazí okno prieskumníka. Naľavo je adresárový strom, kde bude zvýraznený spúšťací priečinok. Jeho obsah sa zobrazuje v zozname okien vpravo. V adresárovom strome programu Explorer nájdite priečinok s programom, ktorý chcete spustiť.

Krok 4

Vyberte tento priečinok tak, aby sa jeho obsah zobrazil na paneli vpravo. Vyhľadajte spustiteľný súbor programu a presuňte ho myšou do priečinka „Startup“.

Krok 5

Znova otvorte priečinok Startup zvýraznením príslušného priečinka. Bude obsahovať skratku na spustenie vášho programu. Pridajte všetky programy automatického spustenia rovnakým spôsobom. Pri ďalšom zavedení systému sa tieto aplikácie spustia automaticky.

Odporúča: