Ako Obnoviť Licenciu Kaspersky

Obsah:

Ako Obnoviť Licenciu Kaspersky
Ako Obnoviť Licenciu Kaspersky

Video: Ako Obnoviť Licenciu Kaspersky

Video: Ako Obnoviť Licenciu Kaspersky
Video: КАК УСТАНОВИТЬ АНТИВИРУС KASPERSKY БЕСПЛАТНО / ЛУЧШИЙ БЕСПЛАТНЫЙ АНТИВИРУС KASPERSKY FREE 2024, Smieť
Anonim

Produkty Kaspersky Lab sú uznávané a populárne na celom svete. A je ľahké nájsť pre to vysvetlenie - jeho vývojári dôsledne zdokonaľujú a zdokonaľujú svoje schopnosti pri identifikácii a boji proti virtuálnym vírusom.

Ako obnoviť licenciu kaspersky
Ako obnoviť licenciu kaspersky

Nevyhnutné

Počítač, aktivačné údaje súčasnej licencie, prístup na internet

Inštrukcie

Krok 1

Licenciu na produkt spoločnosti Kaspersky Lab je možné obnoviť, iba ak ste si už kúpili licencovaný produkt a vaša jednoročná licencia čoskoro vyprší. Ak používate skúšobnú verziu, musíte si najskôr kúpiť licenciu. Ak to chcete urobiť, prejdite na webovú stránku www.kaspersky.com a v okne „Produkty“vyberte „Pre domácnosť“alebo choďte do „Online obchodu“a kúpte si produkt, ktorý sa vám páči. Môžete to urobiť aj online

Krok 2

Ak ste už šťastným majiteľom licencie, otvorte hlavné okno aplikácie (môžete to urobiť prostredníctvom ikony aplikácie na paneli úloh) a vyberte sekciu „Licencia“. Potom kliknite na tlačidlo „Obnoviť licenciu“. Otvorí sa „Správca licencií“a ponúknu vám dve možnosti: „Navštívte online obchod a obnovte licenciu“a „Spustiť sprievodcu aktiváciou“.

Kliknutím na prvé tlačidlo sa dostanete na webovú stránku www.kaspersky.com. Tento odkaz otvorí okno „Centrum aktualizácií licencií“a uvidíte okno na zadanie aktuálne platnej licencie. Opatrne zadajte kód podľa masky. Ďalej budete musieť zvoliť produkt, ktorý momentálne používate, a potom zaplatiť za obnovenie licencie s uvedením vašich konkrétnych súradníc vrátane vašej e-mailovej adresy. Po absolvovaní navrhovanej cesty získate zľavu, ktorá je tiež dôležitá a hlavne príjemná pri nákupe. Aktivačný kľúč k novej licencii vám bude zaslaný e-mailom a po prijatí vám bude stačiť spustiť iba „Sprievodcu aktiváciou“a na požiadanie zadať nový kód

Krok 3

Je bezpodmienečne potrebné vziať do úvahy, že musíte aktivovať obnovenie licencie najskôr štrnásť dní pred skončením platnosti licencie a najneskôr v posledný deň platnosti. Ak sa aktivácia novej licencie uskutoční skôr ako 20 dní pred vypršaním platnosti predchádzajúcej licencie, zvyšné dni sa nesčítajú a nová licencia začne okamžite odo dňa aktivácie.

Odporúča: